4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Efendioğlu pazarcıları dinledi

Demokrat Parti (DP) Belediye Başkan Adayı Atilla Efendioğlu pazarcı esnafını ziyaret etti, alış veriş yapan vatandaşların sorunlarını dinledi.

En genç adaylardan birisi olan DP Belediye Başkan Adayı Atilla Efendioğlu pazara girdi, esnafla buluştu. Tek tek pazarcı esnafının elini sıkan Efendioğlu, vatandaşların da sorunlarını dinledi.

Esnafın büyük ilgi gösterdiği Efendioğlu, Manisa’daki halk pazarlarında yaşanan sıkıntıları çok iyi bildiğini belirterek, belediye başkanlığı görevine seçilmesi durumunda çok önemli projelerle sorunu çözeceklerini söyledi. Pazarcı esnafının uzun yıllardır ikinci plana itildiğini, sorunlarla kimsenin ilgilenmediğine dikkat çeken Atilla Efendioğlu, tek tek görüştüğü pazarcılara yapacağı işleri anlattı, onlardan destek istedi.

Vatandaşlardan da büyük ilgi gören Efendioğlu, alış veriş derdindeki vatandaşlarla yakından ilgilenerek onların sorunlarını ayaküstü dinledi. Bazı vatandaşlar pahalılıktan bazıları ise pazarlardaki sorunlarla ilgili Efendioğlu’na dert yandı.

Gezi sırasında bazı pazarcıların Efendioğlu’nun posterini kaldırarak “Oyumuz sana. Yolun açık olsun. Seni sonuna kadar destekleyeceğiz.”demesi dikkat çekti. Atilla Efendioğlu Alaybey bölgesindeki iş yerlerini de ziyaret ederek esnafın sıkıntılarını dinledi.

iha
Yayın Tarihi : 22 Şubat 2009 Pazar 14:44:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?