3
Mayıs
2024
Cuma
MANİSA

Efendioğlu sanayide nabız yokladı

Demokrat Parti (DP) Belediye Başkan Adayı Atilla Efendioğlu Kenan Evren Sanayi Sitesi esnafını ziyaret ederek sorunları dinledi.

Seçim çalışmaları kapsamında çeşitli ziyaretlerde bulunan DP Belediye Başkan Adayı Atilla Efendioğlu, Kenan Evren Sanayi Sitesi’nde faaliyet gösteren esnaf ve sanatkarları ziyaret etti. işyeri sahipleri ve çalışanlarla el sıkışan Efendioğlu, yaşanan sorunlarla ilgili de bilgi aldı.

Sanayide yaşanan ekonomik krizin esnafı olumsuz etkilediğine dikkat çeken Atilla Efendioğlu, “Zor şartlarda çalışan esnaf bir de ekonomik krizle boğuşuyor. Son yıllarda çırak ve kalfa sıkıntısı da had safhaya ulaşmış. Ayrıca bu bölgede hırsızlık olayları oldukça fazla. Bu site şehrin en önemli parçalarından birisidir. Bizim Kenan Evren Sanayi Sitesi’ndeki şartların olumluya dönüştürülmesi için çeşitli çalışmalarımız olacak. Belediyecilik anlayışımız bunu gerektiriyor. Sorunlara vakıfız ve çözüm önerilerimiz hazırdır.”dedi.

Atilla Efendioğlu daha sonra Kenan Evren Sanayi Sitesi yöneticilerini ziyaret etti. Site Kooperatif Başkanı Etem Öztaş, Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Halil Kırlı ve Motorcular Odası Başkanı Ahmet Ülke ile bir araya gelen Efendioğlu, sitede yaşanan sıkıntılarla ilgili başkanlardan bilgiler aldı.

iha
Yayın Tarihi : 28 Şubat 2009 Cumartesi 17:27:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?