4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Efendioğlu'ndan odalara ziyaret

Demokrat Parti (DP) Belediye Başkan Adayı Atilla Efendioğlu, Hurdacılar ve Lokantacılar Odası’na ziyarette bulunarak projelerini anlattı.

Seçim çalışmalarına hızla devam eden DP Manisa Belediye Başkan Adayı Atilla Efendioğlu, Başbakan’ın miting yaptığı saatlerde bile boş durmayarak oda ziyaretleri gerçekleştirdi. DP Merkez İlçe Başkanı’nın da aralarında bulunduğu DP’li heyetin ilk durağı Hurdacılar Odası oldu. Başkan İbrahim Taban ve oda yönetim kurulu üyelerinin karşıladığı Atilla Efendioğlu, hazırladığı projeleri anlattı.

Manisa’nın son 5 yılda çok kötü yönetildiğine dikkat çeken Atilla Efendioğlu, “Belediyecilik bizim işimiz. Manisa hak ettiği hizmetleri alamadı. Merkezi idarenin desteğine rağmen para iyi kullanılamadı. Biz Manisa’yı adil bir şekilde yönetmeye talibiz.”dedi.

Başkan İbrahim Taban, oda üyelerinin sorunlarından bahsederek başkan adaylarının bu konulara duyarlı olması gerektiğini söyledi.  DP’liler daha sonra Lokantacılar Odası’na ziyarete bulundu. Oda Başkanı Mehmet Akgül, sıfır kaldırım işgali uygulaması nedeniyle üyelerin yaşadığı sıkıntılara dikkat çekti.

Atilla Efendioğlu ise sorunla ilgili olarak “Biz göreve geldiğimizde hiçbir kararı vatandaşlarımızdan habersiz almayacağız. Mutlaka herkesin görüşünü aldıktan sonra uygulamaya geçeceğiz.”diye konuştu.

Efendioğlu oda ziyaretlerinin ardından esnafı dolaştı.

iha
Yayın Tarihi : 4 Mart 2009 Çarşamba 20:10:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?