5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Ege Kupası'nda final yarın

ULUSLARARASI U-16 EGE KUPASI'NA KATILAN MİLLİ TAKIM TEMSİLCİLERİ YEMEKTE BULUŞTU

Manisa'da düzenlenen Uluslar Arası U-16 Ege Kupası futbol turnuvasına katılan 8 ülkenin milli takım temsilcileri, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından düzenlenen akşam yemeğinde bir araya geldi.

Anemon Otel'deki yemeğe Türkiye başta olmalk üzere, Ukrayna, Danimarka, Fransa, Çek Cumhuriyeti, Yunanistan ve Romanya milli takım temsilcilerinin yanı sıra, teknik heyetleri, turnuvaya destek veren kentteki sivil toplum örgütleri yöneticileri katıldı.

Yemeğe ayrıca, Tugay Komutanı Tuğgeneral Mustafa Şenol, Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, İl Genel Meclisi Başkanı Dursun Ali Yıldız, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Mürsel Şahin, Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Hasan Geriter katıldı.

Yemeğin ardından konuşma yapan TFF Yönetim Kurulu Üyesi Arif Koşar, yemekte 8 ülkenin milli takım temsilcilerini Manisa'da ağırlamaktan dolayı büyük mutluk duyduklarını belirtti. Koşar, bu turnuvada dostluğun ve kardeşliğin kazanacağını dile getirerek, “Biz Türk milleti olarak çok misafirperver bir ülkeyiz. Umarım memnun kalmışsınızdır. Böylesine anlamlı organizasyonlara her zaman hazırız. Bu turnuvaya destek veren herkese çok teşekkür ediyorum ve cumartesi günü oynanacak olan final maçlarında 4 takıma da başarılar diliyorum." dedi.

Konuşmanın ardından turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen ve destek verenlere TFF tarafından çeşitli hediyeler verildi. Ayrıca turnuvaya katılan 8 ülkenin yöneticileri de kendi aralarında hediyeleşti.

Bu arada, yarın saat 14.00'te final maçı Manisa 19 Mayıs Stadı'nda Türkiye ile Fransa arasında oynanacak. TRT-3'den naklen yayınlanacak maçı izlemeye gelecek olan vatandaşlara Türk Bayrağı ve milli takım forması hediye edilecek. Karşılaşma da ücretsiz izlenebilecek. Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın da bu karşılaşmatı izleyeceği öğrenildi.

ULUSLARARASI U-16 EGE KUPASI'NA KATILAN MİLLİ TAKIM TEMSİLCİLERİ YEMEKTE BULUŞTU
ULUSLARARASI U-16 EGE KUPASI'NA KATILAN MİLLİ TAKIM TEMSİLCİLERİ YEMEKTE BULUŞTU
İHA
Yayın Tarihi : 29 Ocak 2010 Cuma 15:43:04
Güncelleme :29 Ocak 2010 Cuma 16:35:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?