4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Ege'nin en büyük besihanesinde yangın

SELENDİ'DE YENİ KURULAN BESİHANEDE YANGIN

Selendi Tarım Kooperatifi tarafından ilçede kurulan Ege bölgesinin en büyük besihanesinde çıkan yangında, depodaki yemlerin zarar görmesi sonucu 30 bin TL değerinde maddi hasar meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, 300 büyük baş hayvanın barındığı besihanenin yem deposunda kaynak yapıldığı sırada çıkan kıvılcım yangına sebep oldu. Kurulma çalışmaları devam eden Ege bölgesinin en büyük besihanesinde bir anda alevlerin yükselmesi paniğe yol açtı. Yangını söndürmek için tüm itfaiye ve orman ekipleri seferber olurken, kooperatif üyeleri ve yöneticiler de alevlere kazma kürekle müdahale ettiler. Yoğun uğraşlar sonucu yangın tamamen kontrol altına alındı.

Olayla ilgili açıklama yapan kooperatifin ticaret işlerinden sorumlu müdürü Metin Ekim, "Bizler ve dernek üyelerimiz varımızı yoğumuzu bu besihaneye yatırmıştık. Şuanda besihanemizde 300 büyük baş hayvanımız bulunmakta. Depomuzda bulunan stok kaba yemler tamamen yandı. Kooperatif üyelerimiz ve yöneticilerimiz zor duruma düşmüştür. Yaklaşık 25, 30 bin TL civarında maddi zararımız var." dedi.

SELENDİ'DE YENİ KURULAN BESİHANEDE YANGIN
İHA
Yayın Tarihi : 21 Ekim 2009 Çarşamba 14:30:03
Güncelleme :21 Ekim 2009 Çarşamba 14:40:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?