4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Ege'yi ağ gibi saran çeteye büyük darbe

Manisa’da okul önleri, eğlence ve dinlenme yerlerinde uyuşturucu madde sattıkları ve aracılık yaptıkları tespit edilen 27 kişilik şebeke, polis tarafından çökertildi.

Manisa Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ekipleri, il merkezindeki öğrenci ve gençlerin uğrak yeri olan kafeteryalar, internet kafeler, eğlence yerleri ile kahvehane ve birahanelerde torbacı tabir edilen sokak satıcıları ile uyuşturucu madde satışına aracılık yapanların yakalanmasına yönelik geniş çaplı operasyon düzenledi.

Manisa ve İzmir illerini kapsayan operasyonda, Manisa’dan sorumlu oldukları belirlenen şebeke üyelerinin evlerinde yapılan aramalarda, satışa hazır vaziyette 202 adet sentetik uyuşturucu niteliğinde Extacy hap, 162 adet fişek tabir edilen esrar maddesi, 30 adet Xanax isimli uyuşturucu hap, 6 adet ruhsatsız tabanca, tabancalara ait 64 fişek, 29 adet sahte 20 YTL’lik banknot ele geçirilirken, organizasyonlarda kullanılan 4 adet otomobil ve cep telefonlarına el konuldu.

Uyuşturucu madde sattıkları ve aracılık yaptıkları tespit edilen şahıslar, uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan bugün adliyeye sevk edildi.

Geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye getirilen uyuşturucu şebekesi üyeleri, 5’erli gruplar halinde adliye binası karşısında bulunan adli tabiplikten rapor alındıktan sonra mahkemeye çıkarıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Mayıs 2005 Perşembe 15:33:51
Güncelleme :26 Mayıs 2005 Perşembe 16:04:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?