30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

Eğitim gönüllülerine plaket

Sarıgöl ilçesine bağlı Şeyhdavutlar köyünde ilköğretim okulunun tadilatını gerçekleştiren Yeni Yüksektepe Kültür Derneği İzmir Şubesi yöneticileri, Kaymakamı Adem Uslu tarafından teşekkür plaketiyle ödüllendirildi. 

Ege bölgesinde Şeyhdavutlar Köyü İlköğretim Okulu ile birlikte 8. okulun bakım ve onarımını yapan Yeni Yüksektepe Kültür Derneği İzmir Şubesi'nin eğitim gönüllüleri, Sarıgöl'de herkesin takdirini kazandılar. Şeyhdavutlar köyüne giden Sarıgöl Kaymakamı Adem Uslu ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tayyar Tekin, burada yapılan çalışmaları yerinde inceleme fırsatı buldular. Yeni Yüksektepe Kültür Derneği İzmir Şubesi Başkanı Harika Tercan'a teşekkür plaketi sunan Kaymakam Adem Uslu, "Göstermiş olduğunuz bu ulvi görev nedeniyle burada gönüllü olarak çalışan tüm arkadaşlarımı kutluyorum. En ücra köşedeki okulların elinden tutmanız gerçekten gurur verici bir olay. Burada çalışan arkadaşlar yaptıkları işler nedeniyle yoruldular ancak, sosyal bir görevi yaptıkları için de rahatladılar. Hepinizi kutluyorum." dedi. 

Çalışmalarını "Hayal et, feda et, gerçekleştir." sloganıyla yaptıklarını ifade eden Yeni Yüksektepe Kültür Derneği İzmir Şube Başkanı Harika Tercan, bakım ve onarım çalışmalarına aralarında doktor ve mühendislerin de buludnuğu çeşitli meslek gruplarından 100 civarında gönüllü bulunduğunu söyledi. Şeyhdavutlar köyü halkı, köylerindeki okulların tamiratını yapan gönüllülere gözleme ve ayran ikram ederek teşekkür ettiler.

.
Yayın Tarihi : 21 Nisan 2008 Pazartesi 14:21:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?