30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

Eğitimciler Vali'yi ziyaret etti

Manisa Milli Eğitim Müdürü Aziz Ersoy ve bazı okul müdürleri dün kutlanan 24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle Manisa Valisi Celalettin Güvenç’i makamında ziyaret ettiler.


Milli Eğitim Müdürü Aziz Ersoy ve beraberindeki okul müdürleri ile öğretmenleri makamında ağırlayan Vali Celalettin Güvenç, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dele getirdi. Dün Öğretmenler Günü kutlamaları kapsamında hazırlanan programı beğendiğini ifade eden Vali Güvenç, “Öğretmenlik mesleği kutlamaya sıgdıramılayacak kadar büyüktür. Ama sembolik de olsa böyle bir program yaptık. Emekli öğretmenlerimizi de tebrik ettik. Bu günde Milli Eğitim Müdürümüz sağolsun öğretmen arkadaşlar ve okul müdürleri ile ziyarette bulundular. Bunu da fırsat edip aynı zamanda ilimizin eğitim sorunlarını tartışıyoruz.”dedi.


230 bin öğrencisi olan bir camiada bazı sorunların var olmasının doğal olduğuna dikkat çeken Vali Güvenç, “817 eğitim kurumunda yaklaşık 12 bin öğretmen görev yapıyor. Böyle bir camiadan söz ediyoruz. Elbette önemli sorunlarımız var. Yeni dersliklere ihtiyacımız var. Bu konuda da iş adamlarımızdan destek beklediğimizi her seferinde ifade ediyoruz. Her zaman olduğu gibi bu sefer de iş adamlarımız desteklerini bizlerden esirgemeyecekler.buna inanıyorum.”diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 25 Kasım 2008 Salı 18:48:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?