5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Ekici'den protokol ziyaretleri

MHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI MEHMET EKİCİ MANİSA'DA

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ekici, Manisa'da protokol ziyaretleri yaptı.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ekici, beraberinde MHP Manisa Milletvektilleri Mustafa Enöz, Erkan Akçay, Ahmet Orhan, MHP İl Başkanı Uğur Üncü ve Merkez İlçe Başkanı Tamer Akkal ile birlikte Manisa Valisi Celalettin Güvenç ve Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ü makamlarında ziyaret etti.

Ekici, Selendi ilçesinde yaşanan olaylar ile ilgili inceleme yapmak üzere geldiklerini belirterek, "Selendi ilçesinde yaşanan olaylar ile ilgili Manisa'da yaptığımız incelemelerimizi tamamladık. Manisa Belediyesi'nde güzel işlerin yapıldığını biliyoruz. Belediye Başkanı Sayın Cengiz Ergün'ün aday olmadan önce ve sonraki günlerinde yakından takip ettik. Gerek kişiliği olsun gereksede iş hayatındaki başarısı olsun bu işi layıkıyla yapabilecek kapasiteye sahip. Kendisinin bu bilgi ve birikiminin artık Manisa'nın kazanması için kullanacağından eminiz. Bunun için çalışmalarının arkasındayız ve destek veriyoruz. Manisa bildiğim kadarıyla Şehzadeler kenti olan bir il ve bu ilin tarihi bir önemi var. Tarihi önemi olan ilin gelecekte de konuşulabilmesi için çalışmaların, projelerin yapılması lazım. Belediyemizinde böyle çalışmalarının olduğunu biliyoruz.” dedi.

Belediye Başkanı Cengiz Ergün de Genel Başkan Yardımcısı Ekici'yi Manisa Belediyesi'nde ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirtti, sözleri için teşekkür etti. Başkan Ergün; “ Manisa Belediyesi olarak bugün değerli bir büyüğümüzü ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Kendisinin siyasi deneyimi ve çalışmaları bizler için yol gösterici oluyor. Şahsım ve belediyemiz adına yaptığı iltifatlar içinde ayrıca teşekkür ederim. Sayın Ekici'nin söylediği gibi Manisa Belediyesi'ndeki çalışmalarımızda gelecek yılları planlıyoruz ve gelecek yılların Manisasını konuşuyoruz. Bu çalışmalar yapılırken hertürlü görüş ve öneriye açığız. Büyüklerimizin yol göstermesi de bizleri daha da şevk veriyor” diye konuştu.

MHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI MEHMET EKİCİ MANİSA'DA
MHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI MEHMET EKİCİ MANİSA'DA
İHA
Yayın Tarihi : 11 Ocak 2010 Pazartesi 16:10:03
Güncelleme :11 Ocak 2010 Pazartesi 23:22:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?