30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

Elektrik direkleri kaldırılıyor

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde yaya ve araç trafiğinin yoğun olduğu Atatürk Bulvarı'nda elektrik direkleri ve tellerinin kaldırılması için çalışmalar başladı. 

Yaklaşık 2.5 kilometre uzunluğunda olan Atatük Bulvar'nda bulunan tüm elektrik telleri ve direklerinin kaldırılması için harekete geçen Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan, Ankara'da bir dizi girişimlerde bulunmuş, çalışmalar için gerekli ödeneğin gönderilmesini sağlamıştı. Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Orhan, "İlk aşamada Karpuz Kaldıran Parkı civarından itibaren elektrik direklerini ve tellerini yer altına aldıracağız. Böylelikle kentimizde görüntü kirliliği azaldığı gibi araç trafiğinde de büyük rahatlamalar olacak. Tedaş ile gerekli yazışmalar yapıldı ve ödenek onaylandı. Şimdi görevlilerin çalışmalara başlamalarını bekliyoruz.” diye konuştu. 

Yaklaşık 2.5 milyon YTL'ye mal olacağı öğrenilen projenin kazı çalışmalarının Turgutlu Belediyesi tarafından, montaj kısmının ise Tedaş ekiplerince yapılacağı bildirildi. TEDAŞ Genel Müdürü Haşim Keklik'in ise projeye her türlü desteği vermeye hazır olduğu bildirildi.

.
Yayın Tarihi : 15 Mayıs 2008 Perşembe 18:53:16
Güncelleme :15 Mayıs 2008 Perşembe 18:57:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?