3
Mayıs
2024
Cuma
MANİSA

ELİ özel güvenlik ihalesi yapıldı

Manisa'nın Soma İlçesinde Ege Linyitleri İşletmesinde beklenen Özel Güvenlik ihalesi yapıldı. İhaleye 19 firma katılırken 18 firma teklif bir firma ise şikayet dilekçesi verdi.

Ege Linyitleri işletmesi Müessese müdürlüğü bünyesinde çalıştırılacak 212 Özel güvenlik görevlisi ihalesi dün yapıldı. 18 Ay 547 takvim günü çalışacak özel güvenlik ihalesi için 19 firma satın alma servisine dosya verdi. Ancak 18 firma teklif verirken bir firmanın dosyasından şikayet dilekçesi çıktı.

ELİ Satın alma şube müdürü Murat Şeref başkanlığında toplanan komisyon tek tek zarfları açtı. Eksik görülmeyen dosyaların teklif mektupları açılarak okundu. Okunan tekliflere göre Balkızlar Özel Güvenlik şirketi 5.706.000.TL fiyatla en düşük teklifi verdi. Alnıaçık Özel Güvenlik şirketi ise 7.359.000.TL ile en yüksek fiyatı verdi. İhale komisyonu dosyalarda yapılacak incelemenin ardından nihayi sonucu açıklayacak. Soma'lı işsiz gençlerin umudu olan ELİ özel güvenlik ihalesinin yapılmasıyla işe kimlerin alınacağı merak konusu oldu. Sertifikalı işsiz gençlerin şimdi merak ettiği nereye nasıl müracaat edecekleri.

 

iha
Yayın Tarihi : 19 Ağustos 2009 Çarşamba 20:19:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?