5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Emniyette terfi heyecanı

MANİSA EMNİYETİ'NDE TERFİ TÖRENİ

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü'nde görev yapan 37 personel için rütbe terfi töreni düzenlendi.

Terfi töreni Spil Dağı'ndaki Vali Parkı Polis Lokali'nde yapıldı. Törene Manisa Valisi Celalettin Güvenç, Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Cumhuriyet Başsavcı Vekili Turgut Uysal, Jandarma Merkez İlçe Komutanı Üsteğmen Hüseyin Şimşek, İl Emniyet Müdürü Adem Aydemir, emniyet müdür yardımcıları, terfi eden polis memurları ve aileleri katıldı. Törende bir konuşma yapan Emniyet Müdürü Adem Aydemir, “Her yıl tekrarladığımız rütbe terfi törenlerinde sokaktaki çabalarımızın karşılığını, aldığımız puanlarla bir üst rütbeye terfi ederek, taçlandırıyoruz. Her yıl 1.sınıf Emniyet Müdürlüğü'ne terfi eden arkadaşlarımız oluyordu ancak bu sene okulumuzun mezuniyetinde olan uzamadan dolayı bu sene 1. sınıfa terfimiz olmadı. Terfi eden bütün personelimizi tebrik ediyor ve bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum. Tüm arkadaşlarımla beraber çalışmanın onurunu ve gururunu sizlerle paylaşmayı bir görev kabul ediyorum.” dedi.

Bu yıl Manisa İl Emniyet Müdürlüğü'nde; üç 3.Sınıf Emniyet Müdürü, 2. Sınıf Emniyet Müdürlüğüne, dokuz 4. Sınıf Emniyet Müdürü, 3.Sınıf Emniyet Müdürlüğüne, on iki Emniyet Amiri, 4. Sınıf Emniyet Müdürlüğüne, iki Başkomiser, Emniyet Amirliğine, beş Komiser, Baş Komiserliğe, altı komiser yardımcısı, komiserliğe olmak üzere toplam 37 personel terfi etti.

Vali Güvenç, Belediye Başkanı Ergün, Üsteğmen Şimşek, Emniyet Müdürü Aydemir ve polis eşleri, terfi eden polislere rütbelerini taktı.

MANİSA EMNİYETİ'NDE TERFİ TÖRENİ
MANİSA EMNİYETİ'NDE TERFİ TÖRENİ
İHA
Yayın Tarihi : 5 Temmuz 2011 Salı 18:06:01
Güncelleme :5 Temmuz 2011 Salı 18:48:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?