5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

En güzel mahalle ve balkon seçildi

MANİSA'DA EN GÜZEL MAHALLE VE BALKON YARIŞMASI

Tarzan ve Çevre Günleri kapsamında Manisa Belediyesi tarafından düzenlenen en güzel balkon ve en çevreci mahalle yarışmaları sonuçlandı.

Manolya Meydanı’nda gerçekleştirilen törenle, en çevreci mahallelerin muhtarlarına ve en güzel balkon sahibine ödülleri verildi.

Ödül törenine Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu, Kent Konseyi Kadın Meclisi Çevre Grubu üyeleriyle birlikte, çok sayıda davetli katıldı. Gerçekleştirilen yarışma sonucunda en çevreci mahalle Adakale Mahallesi seçilirken, en çevreci ikinci mahalle Güzelyurt, en çevreci üçüncü mahalle ise Kaynak Mahallesi oldu. Birinci olan Adakale Mahallesi’nin ödülü Muhtar Ali Dinç’e, ikinci Güzelyurt’un ödülü muhtar Basri Biliciye, üçüncü Kaynak Mahallesi’nin ödülü de muhtar Oktay Günger’e verildi. Tarzan ve Çevre Günleri çerçevesinde düzenlenen en güzel balkon yarışmasında ise Alaybey Mahallesi Günsel Sokak’ta ikamet eden Hasibe ve Ergun Ardil çiftine verildi. Ödülleri veren Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu, en güzel balkona sahip olan Ardil çiftini kutlarken, çifte küçük altın hediye etti. Ödül töreni öğrencilerin Manolya Meydanı’nda sergilediği çeşitli oyunlarla sona erdi.

MANİSA'DA EN GÜZEL MAHALLE VE BALKON YARIŞMASI
MANİSA'DA EN GÜZEL MAHALLE VE BALKON YARIŞMASI
İHA
Yayın Tarihi : 3 Haziran 2011 Cuma 14:26:03
Güncelleme :3 Haziran 2011 Cuma 18:38:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?