30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

Engelli sporculardan Vali'ye ziyaret

Manisa Görme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Mehmet Göktaş ve yönetim kurulu üyeleri Vali Celalettin Güvenç'i makamında ziyaret ederek derneğin çalışmaları hakkında bilgi verdi.


Görme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Mehmet Göktaş, Vali Güvenç'in sporla ilgilenip, spora bakış açılarının çok iyi olduğunu belirterek, “Ziyaretimizin amacı nezaket ziyaretidir. Ayrıca, görme engelli sporcuların tek çatı altında toplanmasını istiyoruz. Manisa ve ilçelerinde bulunan görme engelli sporcuların Manisa Merkezde toplanmasını istiyoruz. Burada daha da ağırlıklı eğitim, spor ve aktiviteleri vermiş olacağız. Manisa merkezdeki görme engelli ile ilçedeki görme engelli arkadaşlarımızın aynı imkanlardan faydalanmasını istiyoruz. Amacımız katılacağımız her yarışmada Manisa'mızı tanıtmak ve adını duyurmaktır. Spora ağırlık vermek için imkanlar sağlanmalıdır. İmkanlar sağlandığı sürece bizler her zaman başarılı oluruz” diyerek Manisalılardan ve Vali Celalettin Güvenç'ten destek istedi.


Manisa Valisi Celalettin Güvenç de ziyaret nedeniyle teşekkür ederek, “Spor bizler için çok önemlidir. Görme engelli arkadaşlarımızın sporla uğraşmaları ve başarılı sonuçlar almaları bizleri çok memnun etmektedir. Her zaman onların yanındayız. Biz idareciler hukuk ve müfredatlar doğrultusunda her zaman destek vermeye hazırız. Sizlere desteğimiz her zaman sürecektir” diyerek çalışmalarında başarılar diledi.

iha
Yayın Tarihi : 23 Eylül 2008 Salı 17:57:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?