5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Engelliler Anıtkabir'e gidiyor

MANİSALI ENGELLİ VATANDAŞLAR ANITKABİR'E GİDİYOR

Manisalı hayırsever iş adamı Atabey Group Yönetim Kurulu Başkanı Kanber Ali Atabey, engelli vatandaşları Anıtkabir'e gönderiyor, onlar için ünlü sanatçının konser vereceği Yılbaşı Eğlence programı düzenleniyor.

Yılbaşı eğlence programıyla ilgili açıklamada bulunan Atabey, ''Manisa Bedensel Engelliler Derneği ile işbirliğiyle Manisa'daki tüm engelliler için 28 Aralık 2010 tarihinde Atatürk Kapalı Spor Salonunda 'Yılbaşı Özel Eğlence Gecesi' düzenleyeceğiz. Gecede ses sanatçısı Güllü sahne alacak ve birbirinden güzel eserlerini seslendirecek. Gece halka açık olup isteyen herkes geceye iştirak edebilecektir.'' dedi.

Manisa Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Yasemin Yıldız, düzenlenecek olan Yılbaşı eğlence programının ücretsiz olacağını ancak bağış yapmak isteyenlerin girişte bulunan dernek yetkililerine 1 TL yardım yapabileceklerini belirtti. Yıldız, elde edilen gelir ile dernek üyelerine akülü araba alınacağını söyledi. Atabey, Türk Kadınlar Konseyi Manisa Şube Başkanı Mübeccel Kafkaslı ile birlikte düzenledikleri Ankara Anıtkabir gezisine de 45 engellinin götürüleceğini ifade etti.

Türk Kadınlar Konseyi Manisa şube Başkanlığı'nın katkı verdiği gezi hakkında konuşan Atabey, ''Manisa Bedensel Engelliler Derneği yöneticileri tarafından evinden dışarı çıkamayan yaklaşık 45 engelli kardeşimiz, yanlarında refakatçileriyle birlikte Ankara'ya Anıtkabir'e ziyarete gönderiyoruz. Engellilerimiz için bir otobüs tahsisini yaptırdık. 11 Aralık 2010 akşamı, 45 engelli kardeşimiz ve beraberlerinde Manisa'daki Kadın dernek başkan ve yöneticileri Ankara'ya yola çıkacaklar. Geziye Türk Kadınlar Konseyi Manisa Şube Başkanı Mübeccel Kafkaslı ile birlikte Manisa'daki Kadın Derneklerinden oluşan Manisa Dayanışma Güç Birliği üyeleri de katılıyor.'' dedi.

MANİSALI ENGELLİ VATANDAŞLAR ANITKABİR'E GİDİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 8 Aralık 2010 Çarşamba 15:46:01
Güncelleme :8 Aralık 2010 Çarşamba 15:59:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?