4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Engellilerden tarafsısız mesajı

Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Mecit Usta, her siyasi partiye aynı mesafede olduklarına dikkat çekerek, “Bedensel Engelliler Derneği hiçbir siyasi partiye taraf değildir.”dedi.
Bedensel Engelliler Derneği’nin bazı partilere yakın olduğu yönündeki iddialarla ilgili basın toplantısı düzenleyen Başkan Mecit Usta, söz konusu iddiaların gerçeği yansıtmadığını söyledi. Başkan Usta, “Geçtiğimiz aylarda yönetim kurulu üyeleriyle birlikte yeni dernek binası bulmak amacıyla bazı ziyaretlerde bulunduk. Bu destek ziyareti çerçevesinde tüm kamu kurum ve kuruluşlarına olduğu gibi, küçük büyük gözetmeksizin tüm esnafımıza, Manisalı iş adamlarına ve siyasi partilerin kapısını çalıp destek istedik. Buradan siyasi partilere taraf olduğumuz sonucunun çıkarılması bizi hem şaşırtmış hem de üzmüştür.”dedi.

 
HER PARTİYE AYNI MESAFEDEYİZ
Bedensel Engelliler Derneği’nin herhangi bir partiye taraf olmasının söz konusu bile olmayacağının altını çizen Başkan Mecit Usta şunları söyledi: “Derneğimizin bir partiye taraf olması uygun değildir. Destek aradığımız şu günlerde bizi taraflıymış gibi göstermek üyelerimizin önünü kapatmaktan başka bir şey değildir. Bedensel Engelliler Derneği hiçbir siyasi partiye taraf değildir.”

iha
Yayın Tarihi : 13 Mart 2009 Cuma 14:42:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?