5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Eray Atasever Manisaspor'da

MANİSA BELEDİYESPORLU ERAY MANİSASPOR'DA

Manisa Belediyespor’da 14 yaşından bu yana forma giyen genç yetenek Eray Atasever, Halil Onultmak Tesisleri’nde imzalanan protokol çerçevesinde bedelsiz olarak Manisaspor’a transfer oldu. Hayallerinin gerçekleştiğini belirten Eray, transferinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Manisaspor, Manisa Belediyespor’un gelecek vadeden genç yeteneği Eray Atasever’i bedelsiz olarak kadrosuna kattı. Siyah-beyazlı ekibe transfer olan Eray, hayallerinin gerçekleştiğini belirterek başta Belediye Başkanı Cengiz Ergün olmak üzere, transferinde emeği geçenlere teşekkür etti. Halil Onultmak Tesisleri’nde imzalanan protokole Manisaspor Gençlik Geliştirme Program Sorumlusu Emre Hasgör ve Manisa Belediyespor Genel Kaptanı Cenk Ergün katıldı. İmza töreninde ilk olarak söz alan Manisa Belediyespor Genel Kaptanı Cenk Ergün, 14 yaşından bu yana belediyespor formasını başarıyla giyen ve birçok takımın transfer listesinde olan Eray’ı Manisaspor’a kazandırdıkları için mutlu olduklarını belirterek, “Eray gösterdiği performansla kendisini kanıtlamış bir kardeşimizdir. Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün talimatları doğrultusunda bu genç kardeşimizi bedelsiz olarak Manisaspor’a verdik. Kendisine bundan sonraki futbol yaşamında başarılar diliyorum. Yolu açık olsun.” dedi. Eray’ı kadrolarına dahil ettikleri için mutlu olduklarını dile getiren Manisaspor Gençlik Geliştirme Program Sorumlusu Emre Hasgör, “Eray ile birkaç gün içerisinde profesyonel sözleşme imzalanacak ve kendisi A Takım ile antrenmanlara başlayacak. Eray’ın başarılı olacağına yürekten inanıyoruz. Türk futbolu yeni bir yetenek daha kazanacak. Genç kardeşimizin çok iyi yerlere geleceğine inanıyoruz.” diye konuştu.

Manisaspor’da forma giymeyi çok küçük yaştan beri hayal ettiğini ve Manisaspor’a transferiyle hayallerinin gerçekleştiğini ifade eden genç orta saha oyuncusu Eray Atasever ise, “Başta Belediye Başkanı Cengiz Ergün olmak üzere transferimde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bugüne kadar Manisa Belediyespor’da çok güzel günlerim geçti. Artık Manisaspor’un başarısı için ter dökeceğim. Öncelikli hedefim Manisaspor’da kendimi kanıtlayarak A Milli takıma kadar yükselmek istiyorum. Bana güvenenleri mahcup etmeyeceğim” dedi. konuşmaların ardından Eray’ın Manisaspor’a bedelsiz olarak transferinin gerçekleştiği protokole imzalar atıldı.

MANİSA BELEDİYESPORLU ERAY MANİSASPOR'DA
İHA
Yayın Tarihi : 7 Eylül 2010 Salı 17:47:04
Güncelleme :7 Eylül 2010 Salı 18:07:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?