30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

Erdinç Yayıncılık, kalitesini tesçilledi

Manisa'nın ilk ve tek yerel televizyonu ETV'nin yanı sıra bünyesinde bulunan Denge, Yenigün gazeteleri ve Manisa'da Yaşam dergisi ile kentin nabzını tutan Erdinç Yayıncılık Grubu, kalitesini TS-EN - İSO 9001: 2000 kalite belgesi ile taçlandırdı.


Avrupa Birliği (AB) ile uyum sürecinde kalitesini tescilleyen Manisa'daki kurumlar arasına Erdinç Yayıncılık Grubu da eklendi. Denetimleri başarıyla geçen İSO 9001: 2000 kalite belgesini almaya hak kazanan Erdinç Yayıncılık Grubu adına belge Akredite Ltd. Şti. Koordinatörü ve Denetçisi Vildan Işmaklı tarafından, Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Yumrukaya ve İsmail Çalışkan'a verildi. Belge daha sonra ETV Genel Yayın Yönetmeni Nagihan Yıldız, Muhasebe Müdüresi Halise Yumrukaya ve Manisa'da Yaşam Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Demir Özgen'e teslim edildi.


Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Yumrukaya, "Yayıncılık grubumuz kalitesiyle zaten hem izleyicilerinin hem de okurlarının beğenisini kazanmıştı. Ancak Avrupa standartlarında bir kurum olduğumuzu belgelemeliydik. Nitekim bugün bize verilen TS - EN - İSO 9001: 2000 belgesiyle kalitemizi tescillemiş olduk. Kurumumuz ve Manisamıza hayırlı olsun. Bundan sonra Erdinç Yayıncılık olarak periyodik denetimlerden geçeceğiz. Kalite belgesinin gereğini Erdinç Yayıncılık Grubu mutlaka yerine getirecektir." dedi.

iha
Yayın Tarihi : 15 Ağustos 2008 Cuma 12:37:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?