5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Ergün, makam koltuğunu devretti

BAŞKAN ERGÜN, MAKAM KOLTUĞUNU DEVRETTİ

Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olması nedeniyle ziyaretine gelen Dr. Ömer Faruk Meriç İlköğretim Okulu öğrencisi Yunus Gökçe’ye makam koltuğunu geçici olarak devretti.

Okul Müdürleri Ayşen Oğuz ile birlikte Manisa Belediyesi’ni ziyaret eden Manisa Dr. Ömer Faruk Meriç İlköğretim Okulu öğrencileri, Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e çiçek vererek öğrencilerin isteklerini bildirdiler. Çocuklar oy vermedikleri için çalışma yapılmadığını, isteklerin tespit edilerek giderilmesini ve okullarının derslik eksiği olduğunu söylediler. Dr. Ömer Faruk Meriç İlköğretim Okulu sekizinci sınıf öğrencisi Yunus Gökçe’ye makamını devreden Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Gökçe’ye, “Belediye Başkanı sensin. Talimatını ver, isteklerini yerine getirsinler” dedi.

Belediye Başkanlığı makamına geçici olarak oturan Öğrenci Yunus Gökçe, çocuk oyun parklarının sayısının arttırılması, okullarının derslik ihtiyacının bulunduğunu, çevrenin korunması yönünde politika yürütülmesi ve Manisa’nın daha yeşil hale getirilmesi gibi isteklerinin yapılması talimatını verdi. Öğrenci başkanın isteklerini dinleyen Başkan Ergün, “Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı, Türk çocuklarının ne kadar şanslı olduğunun bir göstergesi. Bu nedenle Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını bir kez daha saygı ile anıyoruz” diye konuştu.

Başkanlık sisteminin ekip çalışması olduğunu da hatırlatan Başkan Ergün, bu organizasyonun içinde daire başkanlarıyla birlikte bir sistem oluşturulduğunu ve yapılacak hizmetlerin programlandığını söyledi. Daha sonra minik Başkan Yunus Gökçe, Vali Celalettin Güvenç’i arayarak, okullarının derslik ihtiyacının giderilmesi için çalışma başlatılması yönünde talepte bulundu.

BAŞKAN ERGÜN, MAKAM KOLTUĞUNU DEVRETTİ
BAŞKAN ERGÜN, MAKAM KOLTUĞUNU DEVRETTİ
İHA
Yayın Tarihi : 23 Nisan 2010 Cuma 17:17:00
Güncelleme :23 Nisan 2010 Cuma 18:43:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?