4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Ergün: İsabetli bir karar

Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, TBMM üstün hizmet ödülü alacaklar arasında Manisa Belediyesi'nin de birinci sırada aday gösterdiği Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu'nun isminin yer almasının Manisa adına isabetli bir tercih olduğunu söyledi.

Manisa Belediyesi, TBMM üstün hizmet madalyası alacak adayların belirlenmesi için önceki haftalarda yapılan yazışmalarda, kente yaptığı hizmetler ve Manisaspor'a yaptığı katkılardan dolayı Ahmet Nazif Zorlu'nun ismini valilik kanalıyla seçimi yapacak İl Özel İdaresi'ne birinci sıradan bildirdi. İl Özel İdaresi'nin seçiminde 64 meclis üyesi oy kullandı.

Manisa'dan bildirilecek isimleri oy birliği ile Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu ve eğitime katkıları olan Turgutlulu hayırsever Hasan Fehmi Turgutlu olarak belirlendi. Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Ahmet Nazif Zorlu'nun isminin bildirilmesinin Manisa için isabetli bir karar olduğunu söyledi.

Başkan Cengiz Ergün; “TBMM üstün hizmet ödülü verilmek üzere Manisa'dan gösterilen iki aday arasında kente önemli katkıları olan Sayın Ahmet Nazif Zorlu'nun isminin de yer alması bizleri sevindirdi, gerçekten isabetli bir karar. Manisa Belediyesi olarak kendisinin ismini birinci sırada bildirmiştik. Bizim bildirdiğimiz ismin gönderilmesi kent adına bizleri çok memnun etti. Sayın Ahmet Nazif Zorlu'nun Manisaspor için yaptıkları ve Manisa kentine sağladığı istihdam herkesin bildiği bir gerçektir” diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 6 Haziran 2009 Cumartesi 14:18:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?