5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Ergün anı tazeledi

BAŞKAN ERGÜN GENÇLİK ANILARINI TAZELEDİ

Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Utku Mahallesi esnafının davetlisi olarak katıldığı kahvaltıda anılarını tazeledi.

Başkan Ergün’e Başkan Yardımcıları Mesut Bayram Laçalar, Azmi Açıkdil, Nursel Ustamehmetoğlu, Belediye meclis üyeleri ve daire müdürleri eşlik etti. Utku Mahallesi esnafı ve mahalle sakinleriyle tek tek selamlaşan Başkan Ergün, gençliğinin en güzel yıllarını Utku Mahallesi’nde geçirdiğini, yıllar sonra tekrar bu mahallede bulunmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade etti. Utku Mahallesi Muhtarı Nur Kayadeniz de, Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e davetlerini kabul ettiği için teşekkürlerini sunarak, hizmetlerin ve başarılarının devamını diledi. Utku Mahallesi sakinlerinin yanı sıra mahalleli çocuklarla da yakından ilgilenen Başkan Ergün, çocuklarla bir süre sohbet edip, birlikte hatıra fotoğrafı da çektirdi.

Mahalle sakinlerinin mahalleleriyle ilgili taleplerini de dinleyen Başkan Ergün, “Gençliğimin en güzel yıllarını ve evliliğimin ilk yıllarını geçirdiğim bu mahalleye yıllar sonra hizmet etmek amacıyla yeniden gelmiş olmam mutluluk verici. Burada dostlarım ve baba dostlarımla bir araya gelmenin gururu ve mutluluğunu yaşıyorum. Her mahallemize her sokağımıza, ilimizin her köşesine hizmeti götüreceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Utku Mahallesi Muhtarı Nur Kayadeniz ve mahalle esnafı tarafından düzenlenen bu kahvaltılı toplantının hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü mahallelerinde ağırlamaktan dolayı memnuniyetini dile getiren Mahalle Muhtarı Nur Kayadeniz de, “Bizleri kırmayıp, davetimizi kabul eden Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün‘e teşekkür ediyoruz” dedi.

BAŞKAN ERGÜN GENÇLİK ANILARINI TAZELEDİ
BAŞKAN ERGÜN GENÇLİK ANILARINI TAZELEDİ
İHA
Yayın Tarihi : 28 Mayıs 2010 Cuma 18:03:00
Güncelleme :29 Mayıs 2010 Cumartesi 04:06:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?