3
Mayıs
2024
Cuma
MANİSA

Ergün esnafla kahvaltıda buluştu

Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Havuzlu Çarşı ve Beyaz Fil Esnafı ile kahvaltıda bir araya geldi, esnafın sorunlarını dinledi.

Esnafla başkanın buluştuğu kahvaltıya Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün yanı sıra başkan yardımcıları Azmi Açıkdil, Nursel Ustamehmetoğlu ve belediye meclis üyeleri de katıldı. Beyaz Fil iş hanı ve havuzlu çarşı esnafının ortaklaşa düzenlediği kahvaltıda hem kahvaltı yapıldı, hem de esnafının belediyeden istekleri sıralandı.

İstekleri ve sorunları dinleyen Belediye Başkanı Cengiz Ergün, bölge esnafının işlerinin canlanması için özellikle Beyaz Fil iş hanında yeni düzenlemeler yapılarak bu bölgenin vatandaşın uğrak yeri haline getirilebileceğini söyledi.

Başkan Ergün, “ Esnafımızla kahvaltıda bir araya gelmek bizleri memnun etti. Bir süredir bir araya gelerek sorunlarını dinlemek istiyorduk. Bu kahvaltıda hem dinlenme fırsatı bulduk hem de esnafımızın isteklerini bire bir dinleme fırsatı bulduk. Özellikle beyaz fil işhanında yeni düzenlemeler yapılarak girişteki esnafımızın işleri canlandırılabilir. Tabi bunları yapacak olan yine esnafımız. Esnafımız bu düzenlemeler için belediyeden yardım isterde biz elimizden geldiği kadar üzerimize düşeni yaparız. Bizce önemli olan bu bölgenin canlı tutulması ve sosyal aktivitelerin yoğun olduğu bölge haline getirilmesi” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Haziran 2009 Cuma 18:40:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?