5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Ergün Güzelyurt'ta fidan dikti

BAŞKAN ARGÜN GÜZELYURT'TA FİDAN DİKTİ

Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Belediyesi ile Manisa Barosu ortaklığında gerçekleştirilen fidan dikim etkinliği kapsamında, Güzelyurt Mahallesi’nde bulunan 6 bin metrekarelik alana 433 adet çam fidanı dikim törenine katıldı.

Manisa Belediyesi ve Manisa Barosu işbirliğiyle Güzelyurt Mahallesi’nde bulunan 6 bin metrekarelik boş alana 433 adet çam fidanı dikildi. Fidan dikim törenine Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Barosu Başkanı Avukat Fadıl Ünal, Başkan Yardımcıları Mesut Bayram Laçalar, Azmi Açıkdil, Belediye Meclisi üyeleri, danışman Alparslan Ustamehmetoğlu, Güzelyurt Mahallesi sakinleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Baro Başkanı Fadıl Ünal, bazı çam fidanlarını kendileri dikti.

Güzelyurt Mahallesi’ndeki ağaçlandırma çalışmasının memnuniyet verici bir çalışma olduğunu belirten Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Bugün Güzelyurt Mahallemizde bulunan 6 bin metrekarelik alana 433 tane çam fidanı dikimi gerçekleştirdik. Bu bağlamda ağaç dikimine katkı sağlayan Baromuza, Baro Başkanı Sayın Fadıl Ünal nezdinde teşekkürlerimi sunuyorum. Önemli olan Manisa’da yaşayan insanlarımıza gezilebilir, yaşanabilir, rahat nefes alınabilir mekanlar oluşturmak. Bunu da sağlamak için çalışmalar yürütüyoruz” dedi. Baro Başkanı Fadıl Ünal da, Manisa’yı yeşil bir hale getirmek için böyle bir kampanyaya destek olduklarını ifade etti.

BAŞKAN ARGÜN GÜZELYURT'TA FİDAN DİKTİ
İHA
Yayın Tarihi : 2 Nisan 2010 Cuma 18:49:01
Güncelleme :2 Nisan 2010 Cuma 23:31:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?