5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Ergün muhtarlarla bir araya geldi

MUHTARLAR BAŞKAN ERGÜN'LE BİR ARAYA GELDİ

Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Mahalle Meclisleri Projesi kapsamında kurulan Mahalle Muhtarları ve Gönüllüleri İletişim Merkezi’ne gelen 5 mahalle muhtarının sorunlarını dinledi.

Kaynak, Tevfikiye, Lalapaşa, Merkez Efendi, Akmescit mahallelerinin muhtarları, Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Başkan Yardımcıları Mesut Bayram Laçalar, Azmi Açıkdil, Belediye Meclis Üyeleri Fatma Tunçkan, Hüseyin Köroğlu, Tamer Çipiloğlu ve Ali Aktaş ile Mahalle Muhtarları ve Gönüllüleri İletişim Merkezi’nde bir araya geldi. Mahalle muhtarlarının mahalleleriyle ilgili sorunları tek tek dinleyen Belediye Başkanı Ergün, muhtarların yağmur suyu drenajları, asfalt, çocuk oyun parkları ve dere yatakları ile ilgili taleplerine cevap verdi. Yağmur suyu drenaj çalışmalarının Sakarya Mahallesi’nde son aşamada olduğunu belirten Başkan Ergün, Sakarya Mahallesi’ndeki çalışmanın tamamlanmasının ardından sırasıyla Tevfikiye, Kaynak ve diğer mahallelerde süreceğini ifade etti.

ÇOCUK PARKLARINA KAUÇUK KAPLAMA

Çocuk oyun parklarının zeminlerinin kauçukla kaplanması konusunda ihalenin yapıldığının müjdesini de veren Başkan Ergün, “İlk etapta 12 adet çocuk oyun parkımızın zemini kauçukla kaplanacak. Daha sonra tüm oyun parklarını benzer şekilde düzenleyeceğiz” dedi. Kaynak Mahallesi’nde bulunan dere yatağının temizlenmesi ile ilgili talep üzerine ise, Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Su İşleri Müdürlüğü ekiplerine talimat vererek, Kaynak Mahallesi’ndeki dere yatağının hafta sonu temizlenmesini istedi. Mahalle Gönüllüleri projesi nedeniyle Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür eden Kaynak Mahallesi Muhtarı Oktay Günger, proje sayesinde mahallelerinde işlerin daha kolay ve hızlı yürüdüğünü ifade etti. Günger’e teşekkür eden Başkan Ergün, Mahalle Gönüllüleri projesinin birlikte yönetim amacıyla uygulandığını, kimsenin bu projede art niyet aramamasını söyledi.

Mahalle Muhtarları ve Gönüllüleri İletişim Merkezi'nin muhtarlarla iletişimi iyileştirdiğine dikkat çeken Belediye Başkanı Cengiz Ergün, iletişim merkezinin mahalle meclisinin yapısı içerisinde olduğuna dikkat çekti. Başkan Ergün, “Mahalle Muhtarları ve Gönüllüleri İletişim Merkezi’mizin işleyişi olumlu düzeyde devam ediyor. Muhtarlarımız bizim gözümüz kulağımız konumunda. Muhtarlarımız sorunlarını Meclis Üyesi arkadaşlarımız Hüseyin Köroğlu ve Fatma Tunçkan’a aktarıyor. Bu arkadaşlarımız da bu sorunları not alarak, bizlere bildiriyor. Bu sayede mahalle ziyaretlerimizle birlikte bu notları da yan yana getirerek, eksikleri görüp, sorunları anında giderme yoluna gidiyoruz. Ayrıca Mahalle Muhtarları ve Gönüllüleri İletişim Merkezi’miz, birlikte yönetim açısından da bizim için ayrıca önemli. Tüm mahallelerimizin sorunlarını elbirliğiyle çözmeye çalışacağız” dedi.

MUHTARLAR BAŞKAN ERGÜN'LE BİR ARAYA GELDİ
MUHTARLAR BAŞKAN ERGÜN'LE BİR ARAYA GELDİ
İHA
Yayın Tarihi : 22 Nisan 2010 Perşembe 14:59:00
Güncelleme :22 Nisan 2010 Perşembe 15:02:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?