5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Ergün öğrencilerle piknikte buluştu

BAŞKAN ERGÜN ÖĞRENCİLERLE PİKNİKTE BULUŞTU

Manisa Belediyesi, merkeze uzak mahallelerdeki okulların öğrencilerinin de katıldığı öğrencilere yönelik Manisa Belediyesi Akpınar Mesire Alanı’nda piknik etkinliği düzenledi.

Avni Gemicioğlu İlköğretim Okulu, Taytanlı İlhan İlköğretim Okulu, Kazım Karabekir İlköğretim Okulu, Dr. Ömer Faruk Meriç İlköğretim Okulu ve Necatibey İlköğretim Okulu’ndan 300 öğrencinin katıldığı pikniğe Başkan Ergün’ün yanı sıra Başkan Yardımcıları Mesut Bayram Laçalar, Nursel Ustamehmetoğlu ve belediye meclis üyeleri katıldı. Etkinlikte Başkan Ergün öğrencilere top dağıttı. Top almak için yarışan öğrencileri durdurmakta zorlanan Ergün, öğrencilerin sıraya girmesiyle tek tek top dağıttı. Top dağıtımının ardından havuz başında hatıra fotoğrafı çektiren öğrencilere öğle yemeği olarak da Başkan Ergün Kebap Dürüm ikram etti.

Etkinliği gelecek yıl da devam ettireceklerini belirten Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Bildiğiniz gibi bu hafta ilk ve orta öğretim okulları tatile giriyor. Bu nedenle Milli Eğitim Müdürlüğü ile işbirliği yaparak mevcut Avni Gemicioğlu İlköğretim Okulu, Taytanlı İlhan İlköğretim Okulu, Kazım Karabekir İlköğretim Okulu, Dr. Ömer Faruk Meriç İlköğretim Okulu ve Necatibey İlköğretim Okulu’ndan 300 öğrencimize piknik düzenledik. Belediyemiz Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından hazırlanan bu organizasyonda, hem çocuklarımızla bir araya gelmek, hem de onlara piknik havasında eğlence ortamı hazırlamayı amaçladık. Çocuklarımıza top hediyesinin yanında dürüm ve ayran ikram ederek, onlarla kaynaşmak istedik. Gelecek yıl da bu etkinliğimizi diğer okullarla devam ettirmeyi düşünüyoruz. Bunu bu yıl hayata geçirmiş olmaktan dolayı mutluyuz. Ben emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Bu çocuklar bizim geleceğimiz ve biz onlara sahip çıkarsak geleceğimize sahip çıkmış oluruz” dedi.

BAŞKAN ERGÜN ÖĞRENCİLERLE PİKNİKTE BULUŞTU
BAŞKAN ERGÜN ÖĞRENCİLERLE PİKNİKTE BULUŞTU
BAŞKAN ERGÜN ÖĞRENCİLERLE PİKNİKTE BULUŞTU
İHA
Yayın Tarihi : 15 Haziran 2010 Salı 17:15:02
Güncelleme :15 Haziran 2010 Salı 17:37:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?