5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Ergün'den amatöre destek

BAŞKAN ERGÜN'DEN AMATÖR FUTBOL KULÜPLERİNE DESTEK SÜRÜYOR

Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Amatör Ligde mücadele eden Futbol Kulüplerine destek vermeye devam ediyor. Başkan Ergün Nurlupınar Gençlik Spor'a ve Meriçspor'a ayakkabı, eşorfman, futbol topu yardımında bulundu.

Nurlupınar Mahalle Muhtarlığında gerçekleşen dağıtım törenine Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün yanı sıra Başkan Yardımcıları Azmi Açıkdil, Nursel Ustamehmetoğlu, Mesut Bayram Laçalar, MHP il genel meclisi bazı üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Belediye'nin göstermiş olduğu ilgiden dolayı memnuniyetini dile getiren Nurlupınar Mahalle Muhtarı Hüseyin Akbulut çocukların bu yardımlardan dolayı çok mutlu olduğunu ifade etti. Akbulut "Biz mahalle ayrımı yapmıyoruz. Top oynamak isteyen her mahalleden çocuğa açığız. Önemli olan disiplin, terbiye ve en azından çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan kurtarabilirsek ne mutlu bize. Benim mahallemde çocuk sayımız 65'in üzerinde. İnşallah sizlerle beraber bu yükü kaldıracağımıza inanıyorum. Bundan önceki siyasetçiler oy için yanımıza geldiler. Seçim günü geldiler sırtımızı sıvazladılar, geçim günü gelince birşey göremedik. Ama şuan çok şükür başımız ağrısa Belediyeye başvuru yapabiliyoruz ve yanımızda oluyorlar. Sizleri burada görmekten mutluluk duyuyoruz." dedi. Gençlerin değerli birer birey haline gelmelerini ve kendilerine olan özgüveni arttıracak en önemli faktörün spor olduğunu belirten Başkan Ergün çocukları mahalle köşelerinden ve diğer kötü alışkanlıklardan korumanın en önemli faktörünün spor yapmak olduğunu söyledi. Ergün "Nurlupınar Gençlik Spor'un İkinci amatör kümede yer almak üzere yakın bir süreçte kuruldu. Mahalle muhtarımız bize başvuruda bulunarak çocukların ihtiyaçları noktasında neler yapabiliriz? konusunda görüştük. Ve bugün de çocuklarımıza eşorfman, ayakkabı ve futbol topu yardımı yapmak üzere burada bulunuyoruz. Bizi geleceğe taşıyacak olan çocuklarımıza sahip çıkmak bizim asli görevlerimizden. Bu sene başında başlattığımız proje ile tüm Amatör spor kulüplerine yaklaşık bin 275 parça malzeme yardımında bulunduk. Bugün de yeni kurulmuş olması sebebi ile Nurlupınar Gençlik Spor Kulübüne de bundan sonraki futbol turnuvalarında ben başarılar diliyorum. Spor'un içerisinden gelen bir başkan olarak Amatörlerin ne sıkıntılar yaşadığını ben çok iyi bilirim. O açıdan ne gerekiyorsa biz elimizden gelen katkıyı sağlayacağız." diye konuştu.

Başkan Ergün daha sonra Dr. Ömer Faruk Meriç İlköğretim Okulu bünyesinde kurulmuş olan Meriçspor'a malzeme yardımında bulunmak üzere okula gitti. Okul Müdürü Ayşen Oğuz tarafından karşılanan Başkan Ergün günün anısına pasta kesti. Ardından Meriçspor Kulübü'nün, Dr. Ömer Faruk Meriç İlköğretim Okulu'nun içerisinde bulunan yeni binasının açılışını yaptı. Okul Müdürü Ayşen Oğuz, Başkan Ergün'e üstünde Cengiz Ergün yazan 45 numaralı Meriçspor formasını hediye etti. Oğuz daha sonra desteklerinden dolayı Başkan Ergün'e teşekkürlerini sundu.

BAŞKAN ERGÜN'DEN AMATÖR FUTBOL KULÜPLERİNE DESTEK SÜRÜYOR
BAŞKAN ERGÜN'DEN AMATÖR FUTBOL KULÜPLERİNE DESTEK SÜRÜYOR
BAŞKAN ERGÜN'DEN AMATÖR FUTBOL KULÜPLERİNE DESTEK SÜRÜYOR
İHA
Yayın Tarihi : 1 Mart 2010 Pazartesi 15:26:01
Güncelleme :2 Mart 2010 Salı 16:42:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?