6
Mayıs
2024
Pazertesi
MANİSA

Ergün'den hafta sonu mesaisi

Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, hafta sonu asfalt ve kaldırım çalışmalarının devam ettiği mahalleleri gezdi.

Hafta sonunu çalışarak geçiren Belediye Başkanı Cengiz Ergün, asfalt ve kaldırım çalışmalarının devam ettiği Akpınar Mahallesi'nde incelemelerde bulundu. Başkan Ergün'ün Akpınar Mahallesi ziyaretine Belediye Başkan Yardımcıları Azmi Açıkdil, Cem Çöllü, Hasan Eryılmaz ve Belediye Meclis Üyesi Sezai Gürcan'da katıldı. Mahalle Muhtarı Ali Erten ve mahalleliler tarafından karşılanan Başkan Ergün, asfaltlama çalışmalarının devam ettiği bölgeyi gezdi. Çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Ergün, hizmette ayrım yapmadıklarını belirterek, "Her zaman dile getirdik, hizmette mahalle ayrımı yapmadan çalışıyoruz. Göreve geldiğimizde bizim buralara hizmet getirmeyeceğimiz söyleniyordu. Bugün baktığımızda Akpınar Mahallesi başta olmak üzere, merkezin tamamlanmasıyla birlikte bu bölgede hizmet getirmediğimiz mahalle kalmadı" dedi. Hizmetlerin devam edeceğinin de altını çizen Başkan Ergün, "Akpınar Mahallesi'nde kaldırımı, yağmur suyu hattı ve asfaltı tamamlanmayan sokak bırakmayacağız. Halkımızın burada yıllardır yaşadığı sorunları biliyoruz. Bu sorunların çözülmesi için ekibimizle birlikte gece gündüz demeden çalışıyoruz. Yaptığımız hizmetlerin karşılığında da mahallelilerin bizleri böyle coşkuyla karşılamaları ve teşekkür etmeleri bizleri mutlu ediyor. Yaptığımız hizmetlerin halk tarafından beğenilmesi, bizleri sevindiriyor" diye konuştu.

Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ü büyük coşkuyla karşılayan mahalle sakinleri hizmetler nedeniyle Başkan Ergün ve ekibine teşekkür etti. Yıllardır unutulan ve hizmet gelmeyen mahallelerinin tozdan ve su baskınlarından kurtulduğunu ifade eden mahalle sakinleri hizmetler sayesinde Akpınar Mahallesi'nin de yaşanabilir bir konuma getirildiğini söyledi. Hizmetler nedeniyle teşekkürlerini sunan mahalle sakinlerinden Medeni Aktaş, "Sayın başkanımıza Allah razı olsun diyoruz. Hizmetler sayesinde mahallemiz iyi bir konuma geldi" dedi. Akpınar Mahallesi sakinlerinden Necim Turna ise hizmetler sayesinde mutlu olduklarını ifade ederek, "Mahallemizi kötü durumdan, bugünlere getiren Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür ediyoruz. Mahallede tozdan kurtulduğumuz için her gün kendisine dua ediyoruz" dedi. Hizmetlerin devam etmesi temennisinde bulunan Günay Aktaş ise, "Biz mahalle sakinleri olarak belediye başkanını sık sık mahallemizde gördüğümüz için çok mutluyuz. Unutulan, sahipsiz bırakılan mahallemiz hizmet gördü. Hizmetleri nedeniyle kendisine teşekkür ediyoruz. Ancak çocuk parklarının mahallemizde daha da yaygınlaştırılmasını istiyoruz" dedi.

Belediye Başkanı Cengiz Ergün Akpınar Mahallesi'nde Manisa Belediyesi'nin destekleriyle tamamlanan ve bahçe düzenlemeleri devam eden Yeni Mahmut Efendi Camii'ni de ziyaret etti. Camii imamı ve cemaatte, caminin yapımında destek veren Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür etti. Camii'nin bahçesinde devam eden düzenlemeleri de inceleyen Başkan Ergün, "Camimizin bahçesinde de gerekli eksiklikleri en kısa zamanda Manisa Belediyesi olarak tamamlayacağız. Cemaatin camide ibadetini en iyi şekilde yapması için gerekli düzenlemeleri yapacağız" dedi.

Başkan Ergün Akpınar Mahallesi'ni ziyaretinde müteahhitlik yaptığı dönemde yanında çalışan ve rahatsızlığı nedeniyle evinde dinlenen Sadrettin İnce'yi ziyaret etti. İnce'ye geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Ergün, biran önce eski sağlığına kavuşması temennisinde bulundu. Sadrettin İnce ise ziyaretinden dolayı Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür ederek, kendisini sevindirdiğini söyledi.  

iha
Yayın Tarihi : 23 Eylül 2012 Pazar 22:58:59
Güncelleme :26 Eylül 2012 Çarşamba 11:50:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?