3
Mayıs
2024
Cuma
MANİSA

Ergün'den MTSO’ya ziyaret

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Bülent Koşmaz’ı ziyaret eden Belediye Başkanı Cengiz Ergün, MTSO’nun yeni binasıyla ilgili talep gelmesi durumunda konuyu gündeme alacaklarını söyledi.

Seçimlerin ardından iade-i ziyaretler gerçekleştiren Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün son durağı MTSO oldu. MTSO Başkanı Bülent Koşmaz, Meclis Başkanı Abdurrahim Arslan ve MTSO Genel Sekreteri Tamer Balatlı ile oda yönetim kurulu üyeleri, Başkan Ergün’ü kapıda karşıladılar.

Yapılan görüşmede Bülent Koşmaz’a “ağabey” diye hitap eden Başkan Ergün, “Manisa’nın sorunları çözme noktasında birlikte hareket etmenin çok önemli olduğuna inanıyoruz. Sivil toplum örgütlerini önemsiyoruz. MTSO da bunlardan birisidir. Sayın Bülent Koşmaz da bizim ağabeyimizdir. Kendisinin tecrübelerinden faydalanmak istiyoruz. Bu amaçla sık sık görüşüp, fikir alış verişinde bulunacağız” dedi.

Başkan Bülent Koşmaz ise, Manisa’da güzel hizmetler yapılması için kurumlar arasında işbirliğine ihtiyaç olduğunu vurgulayarak, “Tabi bizim de zaman zaman tavsiyelerimiz olacaktır. İşbirliğinin şarttır. Artık ziyaretler de bitti. Bundan sonra icraat zamanıdır” dedi.

MTSO’nun İzmir-İstanbul karayolu üzerindeki itfaiye yakınlarında bulunan arsasına yapılması planlanan yeni hizmet binası da görüşmede gündeme geldi. Bu konuda seçimler öncesinde yardım sözü veren Başkan Cengiz Ergün, henüz talep gelmediğini, başvuru yapılması durumunda konuyu belediye meclis gündemine taşıyabileceklerini söyledi.

MTSO Başkanı Bülent Koşmaz ise söz konusu hizmet binasında Kredi Garanti Fonu ve KOSGEB başta olmak üzere çeşitli birimler bulunacağını hatırlatarak, yakın bir zamanda konuyla ilgili başvuruyu yapacaklarını ifade etti.

Görüşme basına kapalı olarak devam etti.
 

iha
Yayın Tarihi : 10 Temmuz 2009 Cuma 17:18:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?