4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Ergün'den Zorlu'ya ziyaret

Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, belediye başkanlığına seçildikten sonra kendisini ziyaret eden Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu'ya iade-i ziyarette bulundu.

Zorlu Holding'e ait Vestel Grubu'nun Manisa tesisleri'nde gerçekleşen buluşmaya Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu ve Vestel Grubu İcra Kurulu Başkanı Ömer Yüngül'ün yanı sıra Vestel Holding'in Manisa fabrikalarındaki üst düzey yöneticiler de katıldı.

Başkan Cengiz Ergün, ilk olarak Ahmet Nazif Zorlu ile makamında bir araya gelerek hediye takdim etti. Başkan Cengiz Ergün, Ahmet Nazif Zorlu'nun göreve geldikten sonra kendisini ilk ziyarete gelenler arasında olduğunu hatırlatarak, teşekkür etmek için Zorlu'yu makamında ziyaret ettiğini söyledi. Buluşmanın ardından Başkan Ergün Ahmet Nazif Zorlu ile öğle yemeği yedi. Yemekte Manisa ile ilgili konular gündeme geldi. Zorlu Holding'in Vestel aracılığıyla Manisa'ya sağladığı istihdam katkısının yanı sıra yeni yatırımlar da yapılabileceği görüşüldü.

Başkan Ergün, Manisa'ya yeni yatırım noktasında Ahmet Nazif Zorlu'nun katkılarını beklediğini söyleyerek, “Sayın Ahmet Nazif Zorlu şirketleri aracılığıyla Manisa'ya istihdam alanında önemli katkılar sağlamaktadır. İstihdamın yanı sıra sosyal ve sportif alanda da Manisa'ya sağladığı katkı herkes tarafından bilinmektedir. Manisaspor'un bugünkü başarısının arkasında bu destek yatmaktadır. Biz kendisinden Manisamıza yeni yatırımlar yapmasını bekliyoruz. Bu konuda istekli olduğunun da bilincindeyiz. Manisa'da Vestel'e yada diğer markalara ait büyük outlet mağazalar kurulabilir. Bu konuda Manisa Belediyesi olarak elimizden gelen desteği sağlamaya hazırız. Söz konusu istihdam olunca belediye olarak desteğimizi esirgemeyiz. Sayın Zorlu'nun da yeni istihdam sağlama konusunda istekli olduğuna eminim” diye konuştu.

Zorlu Holding Yönetimi Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu da, Manisaspor'da büyük başarılara imza atan Cengiz Ergün'ü Manisa'nın belediye başkanı olarak görmekten mutluluk duyduğunu söyledi. Zorlu, “Sayın Başkan'ın ziyareti bizleri memnun etti. Grubumuz Manisa'nın kalkınması konusunda sürekli çalışma içindedir. Manisa Belediyesi ile de Manisa'nın kalkınması için çeşitli çalışmalarımız olabilir. Belediye Başkanı Sayın Cengiz Ergün'ü ağırlamaktan mutluluk duyduk” şeklinde konuştu.

 

iha
Yayın Tarihi : 25 Temmuz 2009 Cumartesi 15:41:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?