4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Ergün’e coşkulu karşılama

Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, seçimin ardından ilk kez parti binasına gitti, yöneticileri ve partilileri ziyaret etti.

MHP’nin ağustos ayında yapacağı kongre öncesinde mevcut İl Başkanı Ersoy Arslan’ı ve partilileri ziyaret eden Başkan Ergün, “Partimin il ve ilçe yönetimleri ile birlikte, tüm Manisalılar ile birlikte güzel bir seçim heyecanı atlattık. Vatandaşlarımız göreve bizi layık gördüler. Seçim döneminde partililer ile çok güzel bir uyum içinde çalıştık. Manisa’da umulmayanı başardık. Yaptığımız ziyaret partililere bir teşekkür ziyaretidir” dedi.

Mesai sonrası yapılan ve MHP’nin eski İl Başkanı, yeni Manisa Belediyesi Başkan Yardımcısı olan Mesut Bayram Laçalar’ın da katıldığı ziyarette İl Başkanı Ersoy Arslan, parti yönetimi olarak Manisa Belediyesi üzerinde hiçbir tasarruflarının olmadığını söyledi. Başkan Arslan, “Belediyenin kendi, MHP’nin de kendisine has bir yönetim şeması ve yöneticileri var. Bizim parti olarak prensibimiz belediye işlerine hiçbir müdahalede bulunmamaktır. Uyum içinde Manisalılara hizmet ve Manisa’ya en güzeli en yakışanı yapmak için çalışacağız. Başkanımıza çok güveniyoruz. Zaten ona güvenen 62 bin kişinin oyu da var” dedi.

Ziyarette Başkan Ergün partililerle sohbet etti.

iha
Yayın Tarihi : 16 Haziran 2009 Salı 18:36:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?