4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Eriş: Süper Lig'e çıkacağız

Bank Asya 1. Lig'de Adanaspor, kendi sahasında lider Manisaspor ile 1-1 berabere kaldı.

Manisaspor Teknik Direktörü Levent Eriş, karşılaşma sonrası düzenlediği basın toplantısında, 7 hafta kalan ligde rakipleriyle puan farkını koruyarak, Turkcell Süper Ligi'ne çıkacaklarını söyledi.

Karşılaşmada sahanın mutlak hakimi olduklarını dile getiren Eriş, "Oyunun başında yan toptan Manisaspor'a yakışmayacak bir gol yiyerek geriye düştük, ancak maçın sonuna kadar oyunun hakimi olduk. Maç boyunca ağır zemine ve hava şartlara rağmen çok iyi futbol oynadık. İkinci yarıda son 20 dakikada riskleri aldık. Risk almamızın sonucunda golü de bulduk. Biz çok iyi takım olduğumuzu biliyoruz. Ama beraber kalmak bizim için çok iyi bir sonuç değil. Ama yenemiyorsanız da yenilmeyeceksiniz" dedi.

Tek hedeflerinin Turkcell Süper Lig olduğunu kaydeden Eriş, "Ligin 3.'süyle aramızda 5 puan farkı var. Kalan 7 maçta bu puan farkını koruyarak Turkcell Süper Ligi'ne çıkmak istiyoruz. Manisaspor, bunu başaracak güçtedir. Takımım bu sezonun sonunda kendine yakışır ligde mücadele edecektir" diye konuştu. Eriş, Bank Asya 1. Lig'de ilk 6 için takımların çok büyük bir mücadele verdiğini, Adanaspor'un da güçlü bir takım olduğunu sözlerine ekledi.

Adanaspor Teknik Direktörü Ekrem Al ise, maçın hemen başında golü bulduklarını, arkasında da 3-4 tane net gol pozisyonu bulduklarını belirterek, ağır zemine rağmen iyi mücadele ettiğini söyledi. Al, ligin bitmesine 7 hafta kaldığını, kalan maçlarını kazanarak hedeflerine ulaşacaklarını söyledi.

iha
Yayın Tarihi : 24 Mart 2009 Salı 09:03:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?