4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Eriş oyundan memnun

Fortis Türkiye Kupası C Grubu'nda Manisaspor, kendi sahasında Sivasspor'a 1-0 mağlup olarak kupadan elendi.

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, karşılaşma sonrası düzenlediği basın toplantısında, Manisaspor'un futbol oynamaya istekli bir takım olduğunu söyledi. Galip geldikleri için mutlu olduklarını dile getiren Uygun, "Grubun diğer takımlarını da yakından ilgilendiren bir maçtı. Kazandığımız için mutluyuz. Grupta Denizlispor ile birlikte çeyrek finale çıktık. Artık ligde sahamızda Galatasaray ile oynayacağımız maçı düşünmeye başladık. Edindiğimiz bir misyon var, bunu devam ettirmek istiyoruz. Sivas'ta ağır hava ve saha şartları nedeniyle sakatlıklar yaşayabiliriz. Bununla ilgili Başbakanımız Recep Tayip Erdoğan'ın desteğiyle sahanın alt zemine ısıtmalı bir sistem yapılacak. Böylece altyapıyla ilgili sorunlarımızı çözmüş olacağız" diye konuştu.

Manisaspor Teknik Direktörü Levent Eriş ise, takımının oyunundan memnun olduğunu söyledi. Sivasspor'un Süper Lig'de lider olduğunu hatırlatan Eriş, "Sivasspor karşısında futbol adına iyi şeyler yaptık. Sivasspor'un gücünü kimse inkar edemez. Süper Lig lideriyle oynadık. Sivasspor'un yönetim ve teknik heyetini tebrik ediyorum. Anadolu takımları için önemli bir örnekler. Bizim için de lig öncesi takımda fazla forma şansı bulamayan ve yeni aramıza katılan oyuncularımız için bu maç bir hazırlık niteliğini taşıdı. İlk 20 dakikada net gol fırsatları yakaladık, ancak değerlendiremedik. Gençlerimiz ile sahaya çıkarak önemli mesajlar verdik. Kupa bizim için manevi bir araçtı. Buraya kadarmış, futbolcularımı kutluyorum. Gözler her ne kadar maçta olsa da kulaklarımız ligde oynanan diğer maçlardaydı. Çarşamba günü çok önemli bir lig müsabakasına çıkacağız. Zorlu bir yarış bizi bekliyor. Boluspor maçıyla ligin ikinci yarısına iyi start vermek istiyoruz" diye konuştu.

Sivasspor'un başarılı oyuncularından Sedat ise, "Bu sezon geçen yıldan daha farklı olacak. İlk gruptan lider olarak çıkmayı başardık. Bundan sonra çeyrek finalde ve ligin ilk iki haftasında oynayacağımız zorlu maçlar var. Hedefimiz maçları kazanmak" dedi .

Golcü futbolcu Mehmet Yıldız ise, Manisa'ya kazanmak için geldiklerini belirterek, "Tur atlamak için kazanmamız gerekiyordu. Bunu da burada başardık. Bizim için iyi bir antrenman maçı oldu, artık bu maç bitti. Önümüzdeki hafta final niteliği taşıyan bir Galatasaray maçı var. Hafta içinde bu maça çok iyi hazırlanıp, hocamızın vereceği taktikleri sahaya iyi yansıtıp, sahadan galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Galatasaray'a karşı ilk defa oynamıyorum. İnşallah iyi olur bizim için. Beni bazı takımlar izlemiş
olabilir. Bu konuda bilgim yok. Sonuçta Sivasspor'un sözleşmeli futbolcusuyum. Transfer dönemi devam ediyor. Her an her şey olabilir" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 18 Ocak 2009 Pazar 20:47:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?