30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

Eroin tacirlerine suçüstü

Manisa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekiplerinin düzenlediği "Şeker 45" adlı operasyonda, ellerindeki 1 kilo 452 gram eroini satmaya çalışan 3 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, bazı kişilerin ellerindeki eroin için müşteri aradığını tespit eden KOM Şube dedektifleri, zanlıları çok yönlü ve titiz bir çalışma neticesinde düzenlenen operasyonla yakaladı.

Köpeklerin de kullanıldığı operasyonda, A.D., R.G. ve M.B. isimli şahıslar alıcı kılığındaki polislere eroini satmaya çalışırken suçüstü yakalanarak gözaltına alındı. Şahısların yapılan üst aramasında 1 kilo 452 gram eroin, 1 adet ruhsatsız 6.35 mm çapında tabanca, bu tabancaya ait 1 adet şarjör ve 9 adet mermi ele geçirildi.

Zanlılar, adliyeye sevk edildi. Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Gençlerimiz başta olmak üzere halkımıza zarar veren uyuşturucu maddeler ile bu maddeleri satarak zehir tacirliği yapan tüm suçlularla mücadelemizin kararlılıkla sürdürüleceğinin bilinmesini istiyoruz" denildi.

.
Yayın Tarihi : 12 Nisan 2008 Cumartesi 14:48:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?