5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Ersoy'a anlamlı hediye

KURSİYERLERDEN, MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ AZİZ ERSOY'A ANLAMLI HEDİYE

Halk Eğitim Merkezi'nde ahşap ve dikiş nakış kursuna giden kursiyerler, bir hafta içerisinde yaptıkları Türk Bayrağı ve Milli Eğitim Müdürlüğü binasının minyatür resminin yer aldığı ahşap boyalı sandığı Milli Eğitim Müdürü Aziz Ersoy'a hediye ettiler.

Makam odasındaki hediye törenine Halk Eğitim Merkezi Müdürü İdris Avşar, Kursiyerler Filiz Sarıgül, Aysel Yigitkanlı, Seray Sönmek Işık katıldı. Geçtiğimiz günlerde Çanakkale Şehitleri haftası olduğunu belirten Halk Eğitim Merkezi Müdürü İdris Avşar, Şehitler haftasına özel Türk Bayrağı ve Çeyiz Sandığı hazırlayarak Vali, Tugay Komutanlığı ve bugün de Milli Eğitim Müdürlüğü'ne hediye ettiklerini söyledi. Avşar şöyle devam etti: "Şehitler haftası nedeniyle kursiyerlerimizin yapmış olduğu, göklerin beyaz ve kızıl süs olduğu, destanını okuyup destanını yazdığımız Türk Bayrağı'nı sizleri sunmak istedik. 4 kursiyerimiz bayrağın yapımını üstlenirken, iki kursiyerimiz de ahşap boyamayı yaptı. Bir hafta içerisinde hazırlandı. Bizlerde böyle anlamlı bir hediyeyi size sunmak istedik.”

Halk Eğitim Merkezi Müdürü ve kursiyerin ziyaretlerinden memnuniyetini belirten Milli Eğitim Müdürü Aziz Ersoy, “Kursiyerlerimizi tebrik ediyoruz. Çok güzel şeyler yapmışlar. Türk Bayrağı, Türk Milleti açısından çok değer taşımaktadır. Bayrak milletimizin dokonulmazlarından kutsallarındandır. Aile geleneğimizde çeyiz sandığında kıymetli eşyalar saklandığı yerdir. Bu da bir namus olarak değerlendirilir. Bayrak da namusumuz olarak algıladığımız sembolümüzdür. İkisinin birleşmesi çok güzel bir kampozisyon oluşturmuştur. Bu vesile ile şehitlerimizi bir kez daha anıyoruz.” diye konuştu.

KURSİYERLERDEN, MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ AZİZ ERSOY'A ANLAMLI HEDİYE
İHA
Yayın Tarihi : 24 Mart 2010 Çarşamba 14:18:00
Güncelleme :24 Mart 2010 Çarşamba 15:58:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?