5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Ertelediği düğününü göremedi

TURGUTLU'DA KAZA: 1 ÖLÜ, 4 YARALI

Manisa'nın Turgutlu ilçesi ile İzmir'in Kemalpaşa ilçesi yakınlarındaki E-96 karayolu Halilbeyli kavşağında gece 24.00 sıralarında meydana gelen trafik kazasında, 4 kişi yaralanırken bir kişi de hayatını kaybetti.

Turgutlu'dan İzmir istikametine giden Cengiz Çapraz (70) yönetimindeki 35 U 2509 plakalı otomobilin direksiyon hakimiyetinin kaybolması sonucu karşı yönden gelen Ali Rıza Gevinç (41) yönetimindeki 35 NU 341 plakalı otomobil kafa kafaya çarpıştı. Otomobiller yol kenarında bulunan beton bariyerlere çarparak durabildi. Trafik kazasında 1 kişi öldü, 4 kişi de ağır yaralandı.

35 NU 341 plakalı otomobilde sürücü Ali Rıza Gevinç (41) ve Gülşah Keslioğlu (35) ağır yaralanırken, 35 U 2509 plakalı otomobilde sürücü Cengiz Çapraz (70), eşi Hatice Çapraz (65) da ağır yaralandı, aynı otomobilde bulunan Selahattin Akgün (32) de hayatını kaybetti.

Kazada yaralanan 4 kişi İzmir'deki çeşitli hastanelere kaldırılırken yaralıların sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Olay yerinde bir vatandaşın hayatını kaybeden Selahattin Akgün'ün nefes aldığını söylemesi üzerine kısa süreli panik yaşanırken jandarma ekipleri tarafından Akgün'ün nabzı tekrar kontrol edildi.

Kazada her iki otomobil hurda yığınına dönerken yol çalışması nedeniyle tek geliş ve tek gidişten verilen yol 45 dakika trafiğe kapatıldı, yolda uzun araç konvoyları oluştu. Kaza yerine Turgutlu ve çevresinden birçok ambulans sevk edildi. Yaralılar sıkıştıkları araçtan Turgutlu İtfaiyesi AKS ekiplerinin yardımıyla güçlükle çıkarılabildi.

DRAM ÇIKTI

Trafik kazasında hayatını kaybeden Selahattin Akgün'ün 9 Ağustos tarihinde evleneceği ancak maddi durumları nedeniyle düğününü Ramazan Bayramı sonrasına ertelediği ve düğün hazırlığında olduğu öğrenildi.

Akgün'ün cesedi, Turgutlu Belediyesine ait cenaze aracı ile Kemalpaşa Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Akgün'ün burada yapılacak otopsisinin ardından cenazenin ailesine teslim edileceği ve İzmir'de toprağa verileceği öğrenildi. Damatlık yerine kefen giyen gencin ölüm haberini alan yakınları Kemalpaşa Devlet Hastanesi önünde sinir krizleri geçirdi.

TURGUTLU'DA KAZA: 1 ÖLÜ, 4 YARALI
TURGUTLU'DA KAZA: 1 ÖLÜ, 4 YARALI
TURGUTLU'DA KAZA: 1 ÖLÜ, 4 YARALI
TURGUTLU'DA KAZA: 1 ÖLÜ, 4 YARALI
TURGUTLU'DA KAZA: 1 ÖLÜ, 4 YARALI
TURGUTLU'DA KAZA: 1 ÖLÜ, 4 YARALI
TURGUTLU'DA KAZA: 1 ÖLÜ, 4 YARALI
İHA
Yayın Tarihi : 13 Ağustos 2010 Cuma 10:11:03
Güncelleme :13 Ağustos 2010 Cuma 13:02:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?