4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Eryılmaz kardeşler yıldız oldu

Türkiye Motodrag Şampiyonası 6. ayak yarışlarında, Manisa'nın Turgutlu ilçesinde Şevket Eryılmaz ve Furkan Eryılmaz kardeşler kategorilerinde birinci oldular.


Türkiye Motodrag Şampiyonası'nda Ege Motosiklet Kulübü adına yarışan Şevket Eryılmaz elde ettiği birinciliklere bir yenisini daha ekledi. Turgutlulu yarışçı Konya'da yapılan sezonun 6. ayak yarışlarında tüm rakiplerini geride bırakarak yarışı birinci olarak tamamladı. 1000 cc kategorisinde yarışan 22 yaşındaki Şevket Eryımaz'ın kupa ile dönmesi Turgutlu'da sevinçle karşılandı.


Şevket Eryılmaz'ın gösterdiği bu başarıyı kardeşi Furkan Eryılmaz'ın da 125 cc'de göstermesi ilçedeki sevinci ikiye katladı. Turgutlu Motor Sporları Derneği adına yarışan 13 yaşındaki Furkan Eryılmaz Ödemiş'te yapılan 125 cc motodrag yarışında tüm rakiplerini geride bırakarak birinci oldu. Ödemiş Belediyesi tarafından hazırlanan birincilik kupasını kaldıran küçük Furkan gelecek için umut verdi. Şevket ve Furkan Eryılmaz kardeşler, “Hedefimiz bu sezon mutlaka Türkiye şampiyonluğu. Bu hedefimize ulaşmak için vargücümüzle çalışıyoruz.

Şu ana kadar yapılan tüm yarışlarda iyi bir performans sergiledik: Sezon sonunda Türkiye şampiyonluğu kupasını Turgutlu'ya getireceğiz." dediler.

iha
Yayın Tarihi : 11 Ağustos 2009 Salı 16:14:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
irfan eryılmaz IP: 88.247.135.xxx Tarih : 19.09.2010 22:52:44

göğsümüzü kabartıyorsunuz çocuklar. şampiyonluk size yakışır.