4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Erzincanlı'dan Kula'da şiir ziyafeti

DURSUN ALİ ERZİNCANLI'DAN KULA'DA ŞİİR ZİYAFETİ

Kula Gençlik Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen programa katılan sanatçı Dursun Ali Erzincanlı, şiirleriyle davetlileri büyüledi.

Kula Spor Salonu'nda gerçekleşen programa dernek üyeleri ve ilçe halkının yanı sıra Kula Kaymakamı Muzaffer Şahiner de katıldı. Sanatçı Dursun Ali Erzincanlı, yeni albümündeki şiirleri seslendirdi. Katılımcılar, Erzincanlı'nın eserlerini ilgiyle dinledi. Kula halkının yoğun ilgisinden dolayı mutlu olduğunu ifade eden Erzincanlı, ''Kula'da böyle güzel bir gecede bir araya gelmek beni çok sevindirdi. Kula Gençlik Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği başta olmak üzere bizi sizlerle buluşturan herkese çok teşekkür ediyorum'' dedi. Programda, Serdar Tuncer fıkralar anlattı. Bayram Büyükoruç ilahileri ile Bekir Develi yapmış olduğu stand up gösterisiyle büyük alkış aldı.

Yaklaşık iki saat süren programın ardından sanatçılar Erzincanlı, Tuncer Develi ve Büyükoruç kendilerine ait kitap ve CD'leri imzalayarak geceye katılanlara hediye ettiler. Kaymakam Muzaffer Şahiner de geceye katılan sanatçılara birer tarihi Kula evi maketi hediye etti.

DURSUN ALİ ERZİNCANLI'DAN KULA'DA ŞİİR ZİYAFETİ
İHA
Yayın Tarihi : 14 Kasım 2009 Cumartesi 22:28:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?