30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

Eşi 8 aylık hamile çıktı

Turgutlu ilçesinde, bir kahvehanede eski eniştesi tarafından öldürülen şahsın eşinin 8 aylık hamile olduğu öğrenildi.

Doğacak bebeğini göremeden hayatını kaybeden şahıs bugün toprağa verildi.

Olay, Turgutlu'da dün gece 21:45'te meydana geldi. Oktay Karaağaçlı (34), İstiklal Mahallesi'nde bir kahvehanede otururken eski eniştesi Fikret K. (27) yanına gelmiş aralarında ailevi nedenlerden dolayı tartışma çıkmıştı. Tartışma sonucu Fikret K. tabancayla Oktay Karaağaçlı'ya 7 el ateş etmişti.

Olayda, Oktay Karaağaçlı ile birlikte kahvehanede oturan müşterilerden Ali Rıza Eralaca (42) ve Veli Yılmaz (21) da yaralanmıştı. Turgutlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Oktay Karaağaçlı hayatını kaybetmişti.
Turgutlu'da tarım makineleri üretimi yapan Oktay Karaağaçlı ile 8 yıllık eşi Selda Karaağaçlı'nın İrem isimli bir kız çocukları bulunduğu ve eşi Selda'nın şu an 8 aylık hamile olduğu bildirildi.

OLAYIN ÖNCESİ

Eski eniştesi tarafından öldürülen Oktay Karaağaçlı'nın kız kardeşi Zehra Karaağaçlı'nın (23) beş yıl önce Fikret K. ile hayatını birleştirdiği daha sonra aşırı geçimsizlik nedeniyle üç ay önce eşinden ayrıldığı öğrenildi.
Bu arada, eşinden ayrılmayı hazmedemeyen Fikret K.'nın işlediği cinayet öncesi eski karısının ve ailesinin oturduğu evi taşladığı, camlarını kırdığı ve aile fertlerini tehdit ettiği, bunun üzerine de dün gece hayatını kaybeden Oktay Karağaçlı ve ailesinin defalarca savcılık ve polise suç duyurusunda bulunduğu öne sürüldü. Aşırı tehdit ve evlerinin camlarının kırılmasından bunalan Oktay Karaağaçlı'nın bir müddet önce evlerinin bulunduğu sokağa kamera sistemi kurduğu öğrenildi.

ARKADAŞLARI ÇOK ÜZÜLDÜ

Turgutlu'da sevilen biri olan Oktay Karaağaçlı'nın öldüğünü duyan yakınları ve arkadaşları evine akın etti. Karaağaçlı'nın iş yerine ait web sitesi de arkadaşları tarafından karartılarak baş sağlığı mesajı yayımlandı.

Cenazesi bugün öğle saatlerinde İzmir Adli Tıp Kurumu'ndan getirilen Karaağaçlı, Hacı Muharrem Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Turgutlu Belediye Mezarlığı'nda toprağa verildi.

ARANIYOR

Öte yandan cinayeti işlemesinin ardından motosikletle kayıplara karışan katil zanlısı Fikret K.'nın kullandığı motosiklet Selvilitepe Mahallesi'nde boş bir arazide terk edilmiş olarak bulundu. Fikret K.'nın yakalanması için emniyet görevlileri araştırmalarını sürdürüyor

İHA
Yayın Tarihi : 18 Aralık 2008 Perşembe 17:11:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
oktay bilmen IP: 88.244.7.xxx Tarih : 18.12.2008 20:08:01

çok üzüldüm allah rahmet eylesin