9
Mayıs
2024
Perşembe
MANİSA

Eski sevgilisini sokak ortasında öldürdü

Manisa'da bir kadın, önceden kendisiyle ilişki yaşayan ancak sonra başkasıyla evlenen eski sevgilisini, sokak ortasında kurşun yağmuruna tuttu. 

Olay, dün gece saat 00.30 sıralarında Yarhasanlar Mahallesi Belediye Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, daha önce birlikte çalıştıkları iş yerinde aralarında ilişki olan B.E.(24) ve A.M.'nin (32) ilişkilerinin sona erdi. A.M., bunun üzerine başkasıyla evlendi. 

Bunu hazmedemeyen B.E., A.M. evlendikten sonra eski sevgilisiyle birçok kez kavga etti ve eşiyle boşanıp kendisiyle evlenmesini istedi. Karakola intikal eden olayda A.M., B.E'den şikayetçi oldu. Dün gece, Belediye Caddesi üzerinde karşılaşan B.E. ve A.M., aynı konu nedeniyle tekrar tartışmaya başladı. 

Tartışmanın büyümesiyle, B.E, yanında getirdiği tabancayı, A.M.'ye doğrultarak peş peşe 8 el ateş etti. Vücudunun çeşitli yerlerine 4 mermi isabet eden A.M., kaldırıldığı Manisa Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Silahı ateşleyen B.E. ise aynı sokak üzerinde polis ekipleri tarafından yakalandı. 

Avukatı eşliğinde Asayiş Şube Müdürlüğü'nde ilk ifadesini veren B.E., A.M. ile aralarında daha önce yaşanan olayları anlattı ve cinayeti namus için işlediğini öne sürerek detaylı ifadesini mahkemede vereceğini söyledi. B.E., olayda kullandığı tabancanın da dedesinden kaldığını iddia etti. 

A.M.'nin 3.5 yıllık evliliğinden bir çocuğu olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.
İHA
Yayın Tarihi : 18 Ağustos 2006 Cuma 16:34:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?