4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Esnaf Aygül'e dert anlattı

Anavatan Partisi Manisa Belediye Başkan Adayı Adil Aygül, Kenan Evren Sanayi Sitesi ve Cumartesi Pazarı'nı gezerek esnafla biraraya geldi.

Beraberinde Anavatan İlçe Başkanı Ali Karan, il genel ve belediye meclis üyelerinin yanı sıra partililerle birlikte 29 Mart yerel seçimleri öncesi ziyaret turlarını sürdüren Adil Aygül, bugün önce Kenan Evren Sanayi Sitesi'ni ziyaret etti.

Önceki ziyaretlerinde gezemediği blokları dolaşan Aygül, sanayi esnafının sıkıntılarını ve beklentilerini dinledi. Ekonomik durgunluk yaşadıklarını ve zor günler geçirdiklerinin anlatan esnaflar, işlerin tekrar açılması umuduyla çalışmaya devam ettiklerini ifade ettiler. Aygül'ün ziyaretinden dolayı mutlu olduklarını da dile getiren esnaflar, seçimlerde başarılar dilediler.

Adil Aygül ve beraberindekiler daha sonra Cumartesi Pazarı'nı gezdiler. Hem tuhafiyeciler hem de meyve ve sebzecilerin bulunduğu bölümlerde pazarcı esnafıyla biraraya gelen Aygül, 29 Mart seçimlerinde destek istedi.

Pazarda hem esnaf hem de vatandaşlardan büyük ilgi gören Aygül, pazar yerleri sorunu çözmek için projelerinin hazır olduğunu, seçilmesi halinde hem pazarcı esnafını rahatlatıcak hem de vatandaşların daha sağlıklı şartlarda alış-veriş yapabileceği yerlerin kurulacağını söyledi.

iha
Yayın Tarihi : 14 Mart 2009 Cumartesi 16:57:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?