30
Nisan
2024
Salı
MANİSA

Esnaf iftarda buluştu

Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odası (MESO) tarafından verilen iftar yemeğine çok sayıda davetli katıldı.


Teras 2 Restoran’da verilen yemeğe Manisa Valisi Celalettin Güvenç, Başsavcı Sait Gürlek, İl Genel Meclis Başkanı Hayrullah Solmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Recep Kafes, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Hasan Geriter, oda başkanları, siyasi partilerin temsilcileri ve çok sayıda esnaf ve sanatkar katıldı.
İl Müftüsü Namık Hisar’ın yaptırdığı yemek duasının ardından bir konuşma yapan MESO Başkanı Bahattin Akyüz, eğitime büyük önem verdiklerini, üyelerinin teknolojiden daha fazla faydalanabilmesi amacıyla yıl içerisinde bilgisayar ve mesleki eğitim kursları düzenlediklerini söyledi. Oda üyelerine duyurularda bulunan Başkan Akyüz ''Oda olarak açmış olduğumuz 1. dönem bilgisayar kurslarımız tamamlanmıştır. 2. Dönem bilgisayar ve mesleki eğitim kurslarımız Ramazan ayı sonrasında tekrar başlayacaktır, kayıtların yapılmasına devem edilmektedir. Öğrenmenin yaşı yoktur. Bizler esnaf ve sanatkarlar olarak yaşamak istiyorsak çağa ayak uydurmak, kendimizi geliştirmek ve yenilemek zorundayız.”dedi.


Başkan Akyüz ayrıca Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) esnaflık ve ustalık belgeleri için başvuruların 2008 yılı kasım ayı sonuna kadar uzatıldığını hatırlatarak, daha önce başvuruda bulunan 300'e yakın üyenin de en kısa zamanda belgelerini alacağını sözlerine ekledi. Daha sonra MESOB Başkanı Hasan Geriter bir konuşma yaptı.

iha
Yayın Tarihi : 11 Eylül 2008 Perşembe 16:02:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?