5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Esnafa indirimli İngilizce kursu

ESNAFA İNDİRİMLİ İNGİLİZCE KURSU

Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) ile ACTIVE Yabancı Diller-Yurt Dışı Eğitim Danışmanlığı ve Çeviri Hizmetleri arasında imzalanan protokol kapsamında, ingilizce kursuna gitmek isteyen esnaf ve ailesine, yüzde 30 indirim sağlanacak.

MESOB hizmet binasında düzenlenen protokol imza törenine MESOB Başkan Vekili Halim Şener ve ACTIVE Yabancı Diller-Yurt Dışı Eğitim Danışmanlığı ve Çeviri Hizmetleri İşletmecisi Erol Yalçın katıldı. Protokol çerçevesinde, esnaf ve ailelerine yüzde 30 indirim sağlayarak ingilizce kursu vereceklerini kaydeden Yalçın, "Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği başkanımızla görüştük. Karşılık mutabakata vardık. Kendilerine göstermiş oldukları destekten dolayı teşekkür ediyorum. 6 ve 4 aylık kurs programlarımız olacak. Sınıflarımız maksimum 6 ile 8 kişilik olacak. Yaş gruplarına ve seviye durumlarına göre ayrım olacak. Protokolün hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

Esnaf ve sanatkarlar adına yaptıkları çalışmadan dolayı teşekkür eden MESOB Başkan Vekili Halim Şener de,"Bilgi çağındayız. Yabancı dil eğitiminde, gelecekte esnaf ve sanatkarlarmızın eşlerinin ve çocuklarının gelişen bilgi çağına ayak uydurabilmesi için bu protokolü imzalıyoruz. Bu konuda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Hayırlı uğur olsun." diye konuştu.

ESNAFA İNDİRİMLİ İNGİLİZCE KURSU
İHA
Yayın Tarihi : 7 Aralık 2010 Salı 16:50:04
Güncelleme :7 Aralık 2010 Salı 23:53:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?