5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Esnaftan belediyeye lokmalı teşekkür

ESNAFTAN BELEDİYE'YE LOKMALI TEŞEKKÜR

Manisa Belediyesi’nin 2. Anafartalar Mahallesi’ne bağlı Çayır Sokağı’nı sevgi yolunda düzenlemesi nedeniyle sokak üzerinde bulunan esnaflar lokma döktürdü.

Lokma dökümüne Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Başkan Yardımcıları Mesut Bayram Laçalar, Azmi Açıkdil, MHP Merkez İlçe Başkanı Tamer Akkal, Belediye Meclis üyeleri ve esnaflar katıldı. Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü sokağa girişinde Gazi İlköğretim Okulu Okul Aile Birliği üyeleri ellerinde çiçeklerle karşıladı. Çiçeği Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e takdim eden Okul Aile Birliği üyeleri, düzenlemeden dolayı Başkan Ergün’e teşekkürlerini sundu.

Daha sonra esnafla birlikte lokma yiyen Belediye Başkanı Cengiz Ergün, vatandaşların sorunlarını da dinledi. Lokma dökümünde Manisa Şehzadeler Mehteri de konser verdi. Lokma töreninin ardından kendisinin de ilkokulu okuduğu Gazi İlköğretim Okulu’nu ziyaret eden Belediye Başkanı Cengiz Ergün, öğrencilerin büyük sevgi gösterileriyle karşılandı. Sevgi yolu düzenlemesi ile ilgili teşekkürlerini hazırladıkları ve sokak girişine astıkları pankartla dile getiren Çayır Sokak esnafı, pankartta şu görüşlere yer verdi: “Değerli Belediye Başkanımız Cengiz Ergün: Okulumuza ve sokağımıza yaptığınız düzenlemelerden dolayı teşekkür ederiz.”

ESNAFTAN BELEDİYE'YE LOKMALI TEŞEKKÜR
ESNAFTAN BELEDİYE'YE LOKMALI TEŞEKKÜR
İHA
Yayın Tarihi : 17 Aralık 2010 Cuma 18:18:02
Güncelleme :17 Aralık 2010 Cuma 23:51:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?