4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

Eter koklatıp bileziklerini çaldılar

Ahmetli ilçesinde, bir kadına eter koklatıp bayılttıktan sonra kolundaki altın bilezikleri ve alyansını gasp eden üç kişi yakalandı.

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü'nden edinilen bilgiye göre, 26 Şubat 2009 tarihinde Anafartalar Caddesi üzerinde R.Y. isimli şahsın ikametine giren biri kar maskeli üç kişi, ev sahibi R.Y. kahvehaneye gittiği sırada evde yalnız olan C.Y. isimli bayana eter koklatarak bayılttı. Kadının kolundaki 3 altın bilezik ile parmağındaki alyansı gasp eden şahıslar daha sonra kayıplara karıştı.

C.Y. ve görgü tanıklarının verdiği bilgi doğrultusunda polis robot resimlerini çizerek şüpheli şahısları aramaya başladı. Daha önce çeşitli suçlara karışan Y.A., G.N.A. ve A.A. isimli şahısların olay günü evin yakınında görüldüklerini belirleyen Ahmetli İlçe Emniyet Amirliği görevlileri, operasyon düzenledi. Şüpheliler G.N.A., Y.A. ve A.A. isimli şahıslar Ahmetli İlçesinde yakalandı. Mahkemeye sevk edilen şahıslardan A.A. serbest bırakılırken, G.N.A. ve Y.A. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "bu tür olayların aydınlatılmasında vatandaşın 155 Polis İmdat Telefonuna yapacağı ihbarların önemli olduğu" belirtildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 19 Mart 2009 Perşembe 19:52:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?