5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Evden 8 ton çöp çıktı

ÇÖP EV

Manisa'nın Tunca Mahallesinde tespit edilen bir evden sekiz ton çöp çıktı. Bir evde yıllardır çöp biriktirildiği ihbarını alan Manisa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'nden 15 kişi, evi temizledi.

Temizlik ekipleri, Sabriye Berberoğlu'na (61) ait olduğu belirlenen evde temizlik çalışmalarına başladı. Yaşlı kadın evindeki çöpler temizlenirken belediye ekiplerine yardımcı oldu. Berberoğlu, çöpleri kendisinin toplamadığını iddia etti. Ev sahibi Sabriye Berberoğlu, akli dengesi yerinde olmayan ve geçen yıl Ağustos ayında vefat eden abisi tarafından çöplerin toplandığını belirtti. Berberoğlu, ağabeyinin dört yıldır çöp topladığını belirterek şöyle konuştu: "Geçen yıl vefat etti. Çöpler ile benim bir ilgim yok. Ben de onun topladığı çöpleri ihbar etmedim."

Ev sahibi Berberoğlu, evinin bu ay sonunda satılacağını iddia ederek, "Ben müteahhitle anlaştım. Buraya apartman yapılacak. Benim kimsem yok. Yalnız yaşıyorum. Bir apartman katında yaşamak istiyorum" dedi. Berberoğlu ayrıca, belediye ekiplerinin kendisine gösterdiği nezakete de teşekkür etti.

Belediye ekipleri tarafından saatler süren çalışma sonucu evden yaklaşık sekiz ton çöp çıktı. Manisa Belediyesi Temizlik İşleri Saha Kontrol Amiri Ceyhun Darılmaz, "Önceki gün çöp süpürücülerimiz böyle bir evi fark etmiş. Çevre sakinlerinden de bu yönde iddialar vardı. Biz de ekiplerimizle geldik. Temizleme çalışmalarına başladık. İçeriden sekiz ton çöp çıkarıldı" dedi.

ÇÖP EV
ÇÖP EV
ÇÖP EV
İHA
Yayın Tarihi : 10 Şubat 2010 Çarşamba 17:14:03
Güncelleme :10 Şubat 2010 Çarşamba 19:49:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?