4
Mayıs
2024
Cumartesi
MANİSA

FB taraftarından kan bağışı

Manisa'nın Salihli ilçesinde Kızılay Şubesi, 2009 yılının ilk kan bağış kampanyasını Fenerbahçeliler Derneği ile birlikte gerçekleştirdi. Salihli Kızılay Şube Derneği'nde gerçekleştirilen kan bağış kampanyasında 120 ünite kan toplandı.

Kan bağışı kampanyasında Manisa ve ilçeleri bazında en fazla kanın toplandığı ilçenin Salihli olduğunu ifade eden Salihli Kızılay Şube Başkanı Hüseyin Türkoğlu, “Kan bağışı kampanyamızı 4 ayda bir tekrarlıyoruz. 2009 yılının ilk kan bağış kampanyasını Salihli Fenerbahçeliler Derneği ile birlikte ortak düzenledik. Amacımız Türkiye'de bu zamanda kan ihtiyacının çok fazla arttığını biliyoruz. Bu ihtiyacı Salihlili bağışsever vatandaşlarımızla kapatmak istiyoruz. Bu kampanyamızda bizi destekleyen Salihli Fenerbahçeliler Derneği'ne teşekkür ediyorum” dedi.

Salihli Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Adnan Türkay ise, “Salihli'de yaptığımız çalışmalara bir yenisini ekleyerek kan bağışında bulunduk. Üyelerimizin ve halkımızın gösterdiği ilgiden dolayı herkese teşekkür ediyorum” dedi. Kızılay Doktoru Veysel Kahraman Manisa ilinde geçen yıl kan bağışında düşüş yaşandığını belirterek: “Kan bağışı kampanyasında Salihlili bağışseverler ile yüzümüz gülüyor. Eksikliklerimizi Salihli'de tamamlıyoruz. 18 ile 65 yaş arasındaki her sağlıklı vatandaşımızı kan bağışı desteğinde bulunmasını bekliyoruz. Bugünkü kampanyamızda topladığımız 120 ünite kan ile yüzümüz güldü” şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 27 Ocak 2009 Salı 15:39:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?