3
Mayıs
2024
Cuma
MANİSA

FB'li yüzücülere vali morali

Manisa Valisi Celalettin Güvenç, Olimpik Yüzme Havuzu’nda hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe Gençler Yüzme Takımını ziyaret ederek, destek verdi.

10 Aralık’ta İstanbul’da yapılacak olan Avrupa Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası’na hazırlanan Fenerbahçe Yüzme Takımı, Manisa Olimpik Havuz’da kampa girdi. 14 Sporcunun bulunduğu kafilenin başkanlığını Fenerbahçe Spor Kulübü’nden Murat Çakmakçı yapıyor. Sporcular, antrenörler Victor Turchin ve Mila Turchin öncülüğünde hazırlık kampında çalışmalarını sürdürüyorlar.

Manisa Valisi Celalettin Güvenç, 15 gün Manisa’da kamp yapacak olan Fenerbahçe kafilesini ziyaret etti. Çalışmalar hakkında kafile başkanı Murat Çakmakçı’dan bilgi alan Vali Güvenç, Manisa’da da yüzme sporunun gelişmesi için bu tarz organizasyonları önemsediklerini söyledi. Vali Güvenç, Fenerbahçe takımının bir antrenmanını Manisalı çocuklara izletmek istediğini de sözlerine ekledi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Özel, Özel İdare Genel Sekreteri Serdar Bulut ve Fenerbahçeliler Derneği Manisa Şube Başkanı Ahmet Kurşun’un da hazır bulunduğu ziyarette Vali Güvenç’e Fenerbahçe forması hediye edildi.

Yapılan çalışmalarla ilgili bilgi veren kafile başkanı Murat Çakmakçı, 10 Aralık’ta İstanbul’da yapılacak olan Avrupa Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası’na iddialı hazırlandıklarını söyledi. Amaçlarının Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmek olduğunu dile getiren Bardakçı, “Hazırlık kampı için Manisa’yı tercih ettik çünkü burada daha önceden de kalmıştık ve Manisa'dan memnun ayrılmıştık. Kamp dönemini en iyi şekilde geçirip turnuvada başarılı olacağız” diye konuştu.

 

iha
Yayın Tarihi : 24 Ağustos 2009 Pazartesi 14:02:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?