5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Fen-Edebiyat Fakültesi'ne yeni dekan

CBÜ FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ DEKANLIK DEVİR TESLİM TÖRENİ

Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanlık devir teslim töreni gerçekleştirildi.

Fen-Edebiyat Fakültesi'nde düzenlenen törende, Fen-Edebiyat Fakültesi eski dekanı Prof. Dr. Mehmet Öztürk, Demirci Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yüksel Abalı, Kimya Bölümü Başkanı Prof. Dr. Ali Çelik, Fizik Bölümü Başkanı Prof. Dr. Nurdoğan Can, Türk Dili Edebiyatı Bölümü Başkanı Prof. Dr. Adem Ceyhan, Matematik Bölümü Başkanı Prof. Dr. Necdet Bildik İle İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölüm Başkanı Doç. Dr. Sibel Güzel’in hazır bulundu.

Fen-Edebiyat Fakültesi eski Dekanı Prof. Dr. Mehmet Öztürk yaptığı konuşmada, “2008 yılından beri yürüttüğüm görevi, daha önce de üniversitemiz bünyesinde görev yapmış olan, bizleri ve üniversitemizi yakından tanıyan Prof. Dr. Hasan Hüseyin Uğurlu’ya devretmenin mutluluğu ve huzurunu yaşıyorum. Prof. Dr. Hasan Hüseyin Uğurlu, 1993 – 2004 yılları arasında CBÜ Fen-Edebiyat Fakültesi Matematik Bölümü’nde öğretim üyesi olarak görev yapmıştı. 2005 yılından bu yana da Gazi Üniversitesi’nde görev yapıyordu. Sayın Hocamız, bu güzel aile ortamının huzuru içerisinde fakültemizin daha da başarılı olmasını sağlayacaktır. Ben, bana bugüne kadar yardım ve hizmetlerini esirgemeyen fakültenin akademik ve idari personeline çok teşekkür ediyorum” dedi.

Yeni Dekan Prof. Dr. Hasan Hüseyin Uğurlu ise, “Prof. Dr. Mehmet Öztürk’e güzel sözleri ve düşüncelerinden dolayı teşekkür ederim. Bizim hedefimiz eğitim-öğretim, araştırma ve lisans üstü eğitimde fakültemizin adını diğer üniversitelerin Fen-Edebiyat Fakülteleri arasında en ileri seviyeye ulaştırmaktır. Bilimsel başarıda her zaman en üst seviyeyi hedefleyeceğiz. Daha önce de çalıştığım bu güzel kuruma dekan olarak atanmak çok gurur verici. Bu güzel ortamın hiçbir zaman bozulmadan, daha da verimli çalışmalar elde ederek yürümesini temenni ediyor, herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Törende Prof. Dr. Mehmet Öztürk’e, Fen-Edebiyat Fakültesi yeni Dekanı Prof. Dr. Hasan Hüseyin Uğurlu tarafından fakülteye üstün hizmetleri nedeniyle teşekkür plaketi ve çiçek takdim edildi.

CBÜ FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ DEKANLIK DEVİR TESLİM TÖRENİ
CBÜ FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ DEKANLIK DEVİR TESLİM TÖRENİ
İHA
Yayın Tarihi : 18 Şubat 2010 Perşembe 17:27:05
Güncelleme :19 Şubat 2010 Cuma 15:56:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?