5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Fenerbahçe kalp krizi geçirtti

KOYU FENERBAHÇELİ  GAZETECİ KALP KRİZİ GEÇİRDİ

Manisa Fenerbahçeliler Derneği Başkanı ve yerel Gündem Gazetesi'nin İmtiyaz Sahibi Ahmet Kurşun, dün akşam Fenerbahçe'nin Trabzonspor ile oynadığı maçı izlerken kalp krizi geçirdi.

Maçı izlerken aniden fenalaşan Kurşun'a ilk müdahaleyi Manisaspor muhabirlerinden Cemile Aydın yaptı ve hemen 112 acil ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen 112 ekipleri, gereken müdahaleyi yaptıktan sonra Kurşun'u Manisa Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Kurşun'un kalp krizi geçirdiğini haber alan başta eşi İmren, çocukları Savaşan ve Nihan Kurşun hemen hastaneye koştu. Hastaneye ailesinin yanı sıra İl Genel Meclisi Başkanı Dursun Ali Yıldız, Emniyet Müdürü Adem Aydemir, Emniyet Müdür Yardımcıları Hasan Onar, Akif Çildağ, Sezgin Aydın ve H. Bayram Altunay, Ticaret Borsası Başkanı Arif Koşar, AK Parti İl Başkanı Abdurrahim Arslan, AK Parti Merkez İlçe Başkanı İsmail Önal ile Manisa'daki ulusal ve yerel basın temsilcileri gelerek, Kurşun'un sağlık durumunu öğrenmeye çalıştı.

KALBİ 17 DEFA DURDU

Manisa Devlet Hastanesi yoğun bakım ünitesine alınan Kurşun'un burada kalbi durdu. Doktorların yoğun çabası ile yeniden hayata döndürülen Ahmet Kurşun saat 01.00 sıralarında Özel Sekiz Eylül Hastanesi'ne sevk edilmek üzere ambulansa alındı. Ambulansta Kuşun'un kalbi yine durdu. Bir kez daha yoğun bir çaba gösteren doktorlar Kurşun'un kalbini yeniden çalıştırmayı başardı. Kurşun daha sonra Sekiz Eylül Hastanesi'ne sevk edildi. Edinilen bilgiye göre, Kurşun'un 17 defa kalbinin durduğu ve tekrar çalıştırıldığı, kendisine anjiyo yapıldığı öğrenildi. Yoğun bakımda bulunan Kurşun'a uyandığında by pass yapılacağı bildirildi. Bu arada, kalp ve solunum sıkıntısının olmadığı açıkladı.

Vali Celalettin Güvenç, Belediye Başkanı Cengiz Ergün, CHP Manisa Milletvekili Şahin Mengü'nün de ziyaret ettiği Kurşun'a ziyaretçi akını sürüyor.

KOYU FENERBAHÇELİ  GAZETECİ KALP KRİZİ GEÇİRDİ
KOYU FENERBAHÇELİ  GAZETECİ KALP KRİZİ GEÇİRDİ
KOYU FENERBAHÇELİ  GAZETECİ KALP KRİZİ GEÇİRDİ
İHA
Yayın Tarihi : 24 Ağustos 2010 Salı 13:33:02
Güncelleme :24 Ağustos 2010 Salı 16:25:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?