3
Mayıs
2024
Cuma
MANİSA

Fenerium Mağazası'na saldırı

Manisa'da Fenerium mağazası, kimliği belirsiz 3 kişinin taşlı saldırısına uğradı. Güvenlik kameralarıyla tespit edilen saldırganlar, kayıplara karıştı.

Edinilen bilgiye göre, Beyaz Fil binasının zemin katındaki Erdinç Şirketler Grubu bünyesindeki Fenerium mağazası önüne gelen 3 kişi, ellerine aldıkları taşlarla mağazanın camekanlarını kırmaya çalıştı. Saldırganların olay yerine geliş ve kaçma anı saniye saniye güvenlik kameraları tarafından görüntülendi. Özellikli camı kırmayı başaramayan saldırganlar daha sonra geldikleri yöne doğru kaçmaya başladılar. Bu sırada olay yerine ulaşan polis ekipleri vatandaşların da yardımıyla kaçan şahısları yakalamayaçalıştı. Ellerinde Manisaspor atkısı bulunan şahıslar, polisin ve vatandaşların elinden kurtulmayı başardı.

Kamera kayıtlarından şüpheli şahısların kimlik tespiti yapılması ve şahısların yakalanması için Manisa Emniyet Müdürlüğü geniş çaplı araştırma başlattı. Asayiş Şube Müdürü Hasan Onar ile Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya olay yerinde inceleme yaparak saldırıyla ilgili bilgi topladılar. Kırılmayan mağaza camının 3 ayrı yerinde taş darbelerinin izlerinin olduğu belirlendi.

ETV canlı yayın ekibine Manisaspor - Malatyaspor karşılaşması öncesi yapılan saldırı, sonrasında yaşanan gerilimin ardından, Erdinç Ticaret mağazalarından Fenerium'a karşı gerçekleştirilen taşlı saldırı da kentte geniş yankı uyandırdı. Canlı yayın ekibi ve Fenerium'un uğradığı saldırılardan kısa bir süre önce de yine Erdinç Ticaret'e ait bazı araçların lastikleri şişlenmişti.
 

iha
Yayın Tarihi : 7 Şubat 2009 Cumartesi 19:33:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?